Опубликовано: 22 ноя 2007 знову про переказ коштів за кордон знаю, що було багато разів, я чесно перелопатила все що можна, але резальтутами незадоволена :-(остання надія, що тут хтось підкажезначить ситуація така - треба перевести в Штати певну суму грошей за мінімальну комісіюмістечко в Штатах невелике, офіса Анеліка і СМТ (травелексу) там нема, в будь-якому разі я в інеті не знайшлає офіс маніграми - але комісія буде вищою, аніж наприклад через аваль перевести на рахунок людини штатахвестерн юніон ще дорожчий зрозумілоякі є ще варіанти? веб-гаманці ? для цього людині, яка отримує гроші треба завести собі такий гаманець, а мені мою готівку треба покласти на карточку + засвітити свою карточку в інеті, а у мене якраз недавно був негативний досвід з інет-покупкою, коли транзакіця не пройшла, але наш місцевий банк заблокував суму на цілий місцяць .. плюс це додатковий напряг, особливо для людини по той бік океану, яка не є продвинутим юзером і можливо не заведе собі сама той гаманець....люди, які ще є варіанти? чи аваль виходить найбільш вигідний в даних умовах?наперед дяк 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 22 ноя 2007 ну пліз... жаба давить платити банку кілька сот грнпожалійте.... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 22 ноя 2007 вы можете просто пойти в офис, где сразу вам переведут нужную сумму на кошелек получателя вам его заводить не надо, это сложный процесс :) хотя не так сложный, как нудный :)[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 22 ноя 2007 який офіс? яка там комісія? дяк 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 22 ноя 2007 задайте в поисковик "купить WMZ", выдаст много сайтов выбираете офис, который ближе к вам. Размер платы за услуги не помню, не большая. Есть разные варианты оплаты, я обычно через карточку приват банка отправляю им гривну, на кошелек получаю доллары (WMZ)[+sign]Алёна и Настенька (23.04.05)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение