питання спецам по доставкам з-за кордону

5 сообщений в этой теме

Опубликовано:

питання спецам по доставкам з-за кордону дівчата, капець. Така ситуація. Моя подруга вислала посилку зі штатів. Ну і чесна душа написала як вартість посилки сумарну ціну всього того, що в ній знаходиться. Як виявилось, за нашим законом посилки вартістю більше 200 євро обкладаються податками (мито на митниці , потім ще ПДв плюс ще щось). Коротше, виходить, щоб забрати сою посилку, я повинна заплатити десь приблизно 50 % від тієї вартості, яка вказана в документах. Як варіант на митниці сказали - відмова від посилки, моя подруга отримує її назад і висилає знову, але вказує уже вартість менше 200 євро (в посилці одяг для мене і дитини, якісь дрібні подарунки родичам моїй подруги, навіть якщо на митниці будуть перевіряти, я не уявляю собі, як можна перевірити ціну всього цього). ТОбто треба буде заплати за посилкові мандри- назад в штати, потім знову в Україну. Коротше, це менше аніж 50% вартості самоъ посилки,але додатковий напряг і переживання, чи приїде посилка вдруге ціла і здорова. Може є більш швидкий і простіший метод? або може контакти на митиниці? наперед дякую[+sign]Надлишок іжі заважає тонкощам розуму. (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

если Вам действительно посчитали сумму и она оказалась 50% от стоимости, а пересылка сюда-туда-сюда дешевле, то отправляйте обратно. Но чаще всего стоимость оформления выходит дешевле + это занимает приличное время. Посчитайте еще раз внимательно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пересилка туда-сюда дешевше порахувала точномабуть це єдиний варіант
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а кем пересылали? какой компанией? или просто по почте? кто вам сказал про сумму налога? Лучше в почту напишите, недавно тоже сталкивалась с подобным.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

по пошті висилали про суму сказала особисто мені сьогодні чиновниця на київській митницідякую, зараз напишу вам деталі в пошту!!
0

Поделиться сообщением