Опубликовано: 17 май 2007 Чікен фест У суботу з друзями були на широко розрекламованому Чікен фесті, після чого направили на сайт Нашої Ряби наступний відгук. Цікаво, це тільки ми настільки вражені чи є ще однодумці."Доброго дня!Хочу висловити "ДУЖЕ ВЕЛИКУ ПОДЯКУ" організаторам останнього Чікен Фесту. Просто читаю відгуки в пресі і не можу не нарадуватися. Невже ніхто не напише справжні стан справ. Ми з друзями повелися на рекламу і справді з гарним настроєм прийшли відпочити, і звичайно залишити певну суму грошей "Нашій рябі". але виявилося, що це не так просто зробити. Невже у вас всі кошти пішли на рекламу і на замовлення концерту. Якось зовсім не хотілося кілька годин стояти в черзі, щоб щось купити. Палаток було дуже мало, біля яких вже о 14.00 стояли черги по 30-40 осіб. Звичайно свято, це не тільки їжа, але за таку організацію заходів порібно просто звільняти відповідальних. Ваше право погоджуватися з моєю думкою чи ні. Я просто принципово не буду купуват вашу продукцію і заохочу всіх своїх друзів до цього. Дурити народ не гарно, цей привілей у нашій країні належить політикам. " 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 май 2007 А мені завжди так смакувала саме "Наша Ряба..." 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 май 2007 Плохая организация мероприятия + недобросовестным подрядчиком никак не отражается на вкусовых качествах продукции. ;-) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 май 2007 згодна. також були. не дуже гарне свято,..... не потурбувались за відвідувачів а напевно більш за зірочок "ЭСТРАДЫ". хоча ряба полюбляем... но НЕЗАЧОТ:() . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 май 2007 а что вы хотели на полухалявном, извините, празднике? для того, чтобы обслужить всю толпу, которая пришла на шару на батутах попрыгать, концерт посмотреть и пару куриц выиграть, надо было палатками с едой всю ВДНХ заставить))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 17 май 2007 правильно, і треба було б так зробити Забагато людей там або взагалі не залишили грошей, або залишили менше, ніж збирались. на халяву, до речі, ані я, ані мої друзі взагалі не розраховували. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение