Что дает диплом кандидата наук сейчас?

13 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Что дает диплом кандидата наук сейчас? А есть ли тут аспиранты и кандидаты наук?Что дает эта "корочка" и "гордое звание" сейчас?Спасибо за мнения! :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

прибавку к пенсии. а вообще, кандидата каких наук и чем человек заниматься собирается? если в универе преподавать, то вряд ли без этого "гордого звания" вам дадут кафедру.или вы про коллекционеров дипломов спрашиваете?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Була тема... пошукайте в архіві, я заводила)))))переважна відповідь - нічого не дає......[+sign]Усьо, що мене не вбиває - ой як про це пошкодує...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую! Знайшла Вашу тему, перечитала... цікаво, а як Ви все таки тоді вирішили: захищатися?Як що не секрет, звісно...:))Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Більшу зарплату і можливість займати вищу посаду. Але я працюю за спеціальністю. Ще участь у певних грантових програмах і обмінах, якщо там є такі кваліфікаційні вимоги.[+sign]Ще ніколи так не було, щоб якось та не було... (Швейк)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Наталю, якщо Ви не проти моєї наглості)))) попрошу Вас заглянути у розділ Книги..... Я у топіку Підскажіть щось ненапряжне... у Вас питаю щось таке, що мене дуже чомусь мучить)))))Ще раз вибачте за наглість і за офф.[+sign]Усьо, що мене не вбиває - ой як про це пошкодує...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

В принципі я ще в процесі.... робота написана, зараз її "неосяжною глибиною" переймається науковий керівник, але....Але, але, алеПІшла на роботу, абсолютно не повязану із фахом, з тематикою роботи, тому.....Якщо чесно, дуже сумніваюся, що буду витрачати купу енергії на просування роботи до захисту[+sign]Усьо, що мене не вбиває - ой як про це пошкодує...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Відповіла, вірніше, спробувала відповісти.[+sign]Ще ніколи так не було, щоб якось та не було... (Швейк)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Например,моей подруге прибавку к официальной зарплате,а также положение на кафедре.[+sign][email protected][-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

http://www.likar.info/forum/messageview794944.html бесплатний минет
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в приличном универе и этого гордого звания для кафедры маловато.А если без него, то участь вообще крайне незавидная
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в гос. учреждениях прибавки к зарплате, если не ошибаюсь, плюс к пенсии в дальнейшема в ком. - уважение руководства :)))))))))))по крайней мере мой директор (как и предыдущий) с гордостью всем рассказывает о том, что я к.т.н., хотя у нас все имеют дипломы к.т.н. или д.т.н.но лучше иметь диплом и работу по одной специальности[+sign]Катя и Оля (08.07.2003)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

согласна. в науке или образовании без него - плохо (-) -
0

Поделиться сообщением