Срочный вопрос о детских выплатах - 8500 грн.

4 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Срочный вопрос о детских выплатах - 8500 грн. Сегодня были в собесе узнавали на счет выплат, так мне сказали что раз я СПД то мне не положены деньги! Что за бред?! Девочки, миленькие может у кого есть номер статьи или закона где пишется что выплаты положены всем без исключения.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

http://www.uaua.info/mamforum/readall90970.html (-) /[+sign]Ще ніколи так не було, щоб якось та не було... (Швейк)[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

Спасибо Вам огромное!!! :)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Опубликовано:

Строительство Церкви Вельмишановні панове!Дорогі браття й сестри!Запрошуємо вас прийняти участь у відтворенні стародавньої святині Київської Русі — Трьохсвятительської церкви: Василя Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоустого. З історії: святий рівноапостольний князь Володимир Великий побудував на зруйнованому капищі Перуна дерев’яний храм на честь свого небесного покровителя — святого Василя. Згодом храм був зруйнований під час татаро-монгольської навали. Друге відтворення Василівського храму припадає на добу святителя Петра Могили, митрополита Київського, який перейменував храм на честь Трьох Святителів. Храм знаходився на місці сьогоднішнього міністерства закордонних справ, неподалік від Михайлівського Золотоверхого собору. У 30-ті роки більшовики зруйнували і собор і Трьохсвятительський храм, згодом на його місці побудували міськком партії. Від храму залишилася лише назва вулиці — Трьохсвятительська. У зв’язку з неможливістю відтворення храму на його історичному місці і виходячи з положення, що храм, насамперед, має слугувати людям, прийнято рішення відтворити його в одному з багатонаселених районів Києва — Святошинському, на Микільській Борщагівці. Релігійна громада на честь Трьох Святителів зареєстрована у 1996 році і ось вже 10 років проводить богослужіння у пристосованому приміщенні. Земельна ділянка під будівництво храму знаходиться по вул. Рикова, 4. Планується будівництво дерев’яного храму у староукраїнському стилі. Загальна сума кошторису складає близько 100 тисяч гривень. Ваша пожертва — добровільний внесок, що не обкладається податком, послужить великій справі відродження святині, без якої неможливе духовне відродження нашого міста. Імена усіх благодійників заносяться на вічне молитовне поминання. Наші реквізити: код ЗКПО 24722198, р/р 2600931449 у Святошинському відділенні ОБУ № 8069, МФО 320218 (з приміткою: „на будівництво храму”).ПОБУДУЄМО ХРАМ УСІЄЮ СПІЛЬНОТОЮ!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах