Хочу ідентифікувати пісню і співачку. Допоможіть, меломани!

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Хочу ідентифікувати пісню і співачку. Допоможіть, меломани! Їхала я сьогодні в таксі і почула пісню, яка дуже мене "зачепила". Голос абсолютно незнайомий, слова також. Допоможіть, хто знає! Отже дано: голос жіночий, легка блюзова мелодія, рефрен такий: "Ти прийшов як дощ, проминеш як дощ.. . Твоя любов - як дощ..."
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

По стилю изложения - может это Мария Бурмака?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я думаю, я б впізнала її голос, і вона більш попсова останнім часом. Дякую за версію.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

И еще один вариант По стилю музыки и слов-Талита Кум.Так она по-моему пишется?:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Гм, це може бути ближче, але не впевнена... Треба перевірити...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а не може бути Крихітка Цахес чи Фактично Самі? [+sign]Аня и Алиса (12.12.2002)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Крихітка - хороша думка ! Фактично самі - в мене з чимось панківським асоціюються, чи я помиляюсь? Дякую за ідеї енівей.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я, насправді, фактично самих ні разу не чула, просто пригадала групи, де дівчата солістки :-)[+sign]Аня и Алиса (12.12.2002)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Переглянула дискографію всіх названих виконавців - Фак. самі і Таліта - відпадають. У Крихітки цахес є пісня "Ангел", яка може виявитися тією що треба (в пісні щось було про грішного ангела), але прослухати зможу тільки вдома, бо на роботі аудіо-відео файли заблоковані :(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в новом альбоме Кріхіткі есть про ангела песня, но там совсем другие слова:)Есть подозрение, что это может быть новая песня исполнительницы Lama (Мені так треба - это ее песня), что по радио было очень похожее, мр3 пока не нашла. Еще есть такая девушка - Оленка Заблоцька , у нее есть песня "Дощ" - может это оно?[+sign]…и за оградой сада ночь, словно пестрый пес, оставленный стеречьдеревьев сумрачных стреноженное стадо...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А де шукати Заблоцьку, не знаєте? Про Ангела я вже зрозуміла - знайшла текст та сторінці Крихітки. Дякую.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

может по сайтам радио всяких? Я в паре мест нашла, но ссылки дохлые:(По сайтам с украинской музыкой попробовать, по фтпишникам может где есть...[+sign]…и за оградой сада ночь, словно пестрый пес, оставленный стеречьдеревьев сумрачных стреноженное стадо...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

шукаю, поки що безрезультатно... а пісня, яку ви згадали, теоретично є на кількох сайтах, а практично не качаєтсья.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мабудь шо це Lama.)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можливо, але голос в мене не викликав ніяких асоціацій. Цікаво що на пісню "Мені так треба" в мене нервовий тік, а цю про дощ вже другий день наспівую:)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, не Дощ, у мене є ця пісня, там інші слова.А стосовно Lama - наскільки я пам`ятаю, в ефірі у неї лише дві пісні: Мені так треба і Моє серце. Мені вже стало цікаво))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну що, вдалося Вам ідентифікувати співачку?+ Я гадаю, що то могла бути Ірина Ярина.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

на жаль ... .
0

Поделиться сообщением