Опубликовано: 2 мар 2006 Хроніка кримінальної історії з 50-відсотковим геппі-ендом. Довго. З філософськими відступами Вчора ми з моєю роботодавицею по новому проекту мали навідатися до декількох партнерів. Причому вона переважно чекала мене в авто - шевроле-нива, а я виходила з паперами і спілкувалася. На задньому сидінні у неї були навалені великі коробки - щось вона собі додому купила. Папери я взяла з собою наперед, а сумку-заплічник і пакет поставила ззаду. Сумку збоку на сидіння, пакет зверху на коробки. Заїхали в банк на Княжому Затоні. (Хе-хе, я двічі майже від дверей банку поверталася до машини - то не ті папери взяла, то візитки забула...) Виходжу - дивно, задні двері нещільно причинені. Стукнула, і поїхали далі. Десь за півгодини проїздили повз Приват. О, кажу, а давайте зараз я заплачу за ваш хостинг! (два тижні не могли знайти час перерахувати 100 грн. на картку, тому напередодні мені видали ті гроші, щоб я сама заплатила). Зупиняємося, відкриваю задні двері - а сумка де? А її нема. Н.В. в шоці, я стою, як ідіотка посміхаюсь. Тут вона пригадує, що коли я виходила в банк, до неї підходив якийсь неприємний тип і питав, як кудись-то проїхати. Довго і нудно випитував, дивно поводився і зник у невідомому напрямку. Ясно, так? Тим часом якась зараза відкрила з протилежного боку дверцята і витягла мою сумку. Тут Н.В. похоплюється і питає, що у мене там було.А було: паспорт.Два мобільні телефони, з яких один алкатель новенький дешевий гривень за 400 з сім-сімом, а другий, контрактний - мій ніжний, ласкавий, коханий самсунг А800, куплений ще як був новинкою баксів за 230. А в ньому - о жах, двісті записів в телефонній книжці, із яких я зможу відновити відсотків 30. Це шок. Три роки життя.Ключі від квартири.Новенька флешка на 256 МБ. Службові 100 грн. Останні 200 грн. з домашнього бюджету, з яких 150 треба було заплатити за вранцівідключенийінет, і ще на решту купити голодному собаці корм. Десяток дисконтних карток.Платіжна пластикова картка.Дві нові олімпійські кредитні картки в конвертах з пінами, на які я щойно напередодні відвезла документи на реєстрацію.Три картки МЕТРО на різні підприємства.Картка Амвей.Все це в шкіряному гаманці.Зроблена на замовлення шкіряна візитниця з візитками найближчих друзів і клієнтів.Шкіряна розписна косметичка з новою косметикою Артістрі гривень на 300-350.Нотатник з важливими записами.Дрібниці типу улюбленої ручки, калькулятора тощо.Купа папірців і папірчиків із записами.І ще купа дрібниць і дрібничок.Ну і сама сумка-заплічник із натуральної шкіри.Йопт, всього баксів на 800 як мінімум.Н.В. вистачило інфи про телефони, паспорт, гроші і ключі. Після цього вона була в стані тільки повторювати "От бл*ді!" хвилин 15 як мінімум. Після того (оце жінка!) мовчки дістала з гаманця 100 грн. для Славчика і 500 для мене.Далі події розвивалися з одного боку швидко, а з іншого - за моїм сприйняттям - як рухи під водою, повільно і натужно. Н.В. переживала, а я мовчала або втішала її:) Нічого, кажу, значить, це мені якийсь урок. Нема чого балакати, треба діяти. От збиралася прізвище міняти - на тобі, вкрали паспорт. А без телефонних книжок точно нове життя прийдеться починати. Періодично спливали думки типу: як добре, що фотоапарат я поклала вранці не в сумку, а в пакет. Який, до речі, там же лежав. О! Як добре, що я не відклала таки вранішню поїздку в кредитну спілку на вечір, і таки вранці закрила чужий(!) кредитний договір внеском на 800 грн., які я вчора взяла авансом у тої ж Н.В. І як добре, що сам договір теж кинула потім в пакет.Зі здихаючого телефону Н.В. подзвонила чоловікові, щоб заблокував мій контрактний номер. Після цього телефон розрядився...Н.В. довезла мене додому. Виходжу із машини... ой, кажу, вони ж забрали і ключі. Як же я? Поїду, мабуть, до батьків за запасним комплектом... І тут ми обидві вголос: ПАСПОРТ! З пропискою! Лечу додому, вриваюся до консьержки: чужих не було? Даю їй інструкції і мчу поряд в перукарню, знову дзвоню чоловікові, щоб викликав брата з ключами і новим замком (а чоловік тим часом готується в цей же день їхати у відрядження).Йду додому, підіймаюся до квартири. Коридорні двері навстіж... Тіля гавкає - почув мене. фффуууухх! Собачка живий, нікого не було. Сідаю на Тіліну клітку, яка стоїть поруч в коридорі, і намагаюся читати. Виходить погано:)Хвилин через 40 приїздить Н.В. Біла, як крейда. Я її знову втішила. Поїхала.Приїхав брат, впустив мене додому:)) Поїхав за замком. Тиняюся собі по хаті, намагаюся зібрати чоловіка у відрядження. Ловлю себе на тому, що 10 хвилин стою і дивлюся на зубну щітку:))Ну, далі коротко. Замок поставили. Льошу відправили. Дев’ята година - дзвінок у двері. Стоїть дядечко з моєю розпатланою сумкою. "Тільки не думайте, Оксано, що це я її вкрав!" Дядько із сусіднього будинку, такий же номер квартири. Йому під двері підкинули сумку, з карманчика стирчав паспорт. Дядько, спасибі йому, мало того, що приніс, так іще й не заїкнувся, ні копійки не взяв.Ну шо, блаародні злодії взяли телефони, флешку і гроші. І олімпійські кредитки з пінами. І одну з трьох метровських карток. Всього влетіла баксів на 400. Все решта хаотично звалене всередині. Висипаю все на ліжко, починаю сортувати. Ми здивовані, брат каже: якщо вони такі вже благородні, то повинні були і сім-карти залишити. Витрясаю з карманчика обидві сім-карти...Далі відчуваю, що мене вже не те щоб колотить, але щось таке... Згадую про 30 крапель коньяку, які ми другий рік не можемо допити, урочисто наливаю їх в коньячний фужер і урочисто хвилин десять розсмоктую. В життя повертаються фарби!:)Дзвоню на гарячу лінію Родовід-банку і прошу заблокувати картки.Тільки близько 12 ночі у мене настає реакція. Я дзвоню подрузі і в комічних тонах розповідаю всю історію:) Мабуть, мене чути було мінімум на поверх вище і нижче:) Вона тільки повторює: "Яка я рада, що у тебе таке ставлення!":)) Хе-хе, сьогодні Н.В. цілий день не могла заспокоїтися з того, що я так "спокійно і покірно відреагувала", а я їй намагалася пояснити, що якби я билася в істериці (хіба що через самсунжик), то нічого не змінилося б, хіба що заболіло б серце, і я б ще тиждень вигрібала болячки через стрес.Дільничий поспівчував щиро і порадив написати заяву з серійними номерами в райвідділ. Мовляв, зараз створюють базу крадених телефонів, "а вдруг?".Н.В. сьогодні консультувалася зі своїм ясновидцем (до речі, класний мужик, дуже поважаю), він сказав, що "Оксана сплатила по своїх рахунках". Ще виявляється, Н.В., поки я ходила, молилася в машині про успіх проекту. І тут же підійшли злодії. Ясновидець потрактував так: "правильно, а проект - це Оксана. От ви помолилися, і зразу їй пішла допомога. Інакше би вона ще довго платила, а так заразом за все".%)Завтра він прийде в офіс, попитаю:)))Ну шо, всі дорослі люди, висновки зробите самі.Для мене було потрясінням, як людина (я тобто:) може залежати від малюсінького пристрою під назвою мобільник. Кажу брату: Макс, я наче восьминіг з обрубаними щупальцями. Замовила чоловіку велику телефонну книгу. Буду записувати туди телефонні номери. Старим дідівським способом.ПС: племінник дав поюзати свою нокію, поки я не виберу собі пристойний апарат. Хай буде здоровий.ППС: нокія - дурацький апарат. Але терпимий.ПППС: не думайте погано про свої мобілки, інакше втечуть. Я от подумала пару разів.[+sign]Маркітка із країни Тілліпутії[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 ОГО! ОГО!! ОГО!!! Більше слів поки що немає.... [+sign]Olesia и Тимка-любимкаКрошка-ТимошкаТимулька-сынулька(и это все- один человек!) :-)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 вот это да!!! хорошо что хорошо все закончилось)))! сочувствую, так как мобилку одну украли(потеряно много тел. и не восстановила до сих пор)вторую мобилку потеряла(хорошо хоть контрактный номер(еще и рабочий!)-заблокировали.потеряла как-то под банком кошелек))))как грится, полный фарш))))-деньги, кредитка, дисконтных куча!и шо вы думаете..вернули! нашли меня по кредитке!не тронули ничего. Так что мир не без добрых людей.А о одного из ваший грабителей видно совесть имеется)))Удачи![+sign]Человек настолько терпелив, что кариес порой переходит в гангрену.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 Оце так історійка! Радію за 50-% геппі-енд. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 "Яркая" история. Ничего не скажешь. .. Завидую вашему самообладанию, я б уже, наверное, в истерике билась.У моего мужа как-то подобное случилось. Приехал вечером с другом (в часов 10) на шиномонтаж. Машину не закрыл (йолоп) и стоят шины выбирают (в четырех метрах от машины и она на виду!!!). Приехал домой - обнаружил, что с заднего сидения пропал портфель. В портфеле паспорт, водительские права, все документы на машину, медицинские справки (важные) и еще куча всяких документов. Через две недели позвонили, сказали, что нашли документы. Вернули за 100 грн. А вот портфеля за 300 баксов, с любовью подаренного мною на ДР мужа не было :((((( 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 :-))))))))))))))))Оксанка твій вирок Нокії-це супер!, Бо у мене вічно Сіменс, у чоловіка вічно Нокія.Постійно споримо що краще чи зручніше:-))))А по суті, добре що все так закінчилося, особливо з паспортом, бо могли на твій паспорт багато чого наробити.[+sign][url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/lov/line_21.gif_beg_16.gif_time_799704000_text_%D1%F7%E0%F1%F2%EB%E8%E2%FB+%E2%EC%E5%F1%F2%E5.gif[/img][/url] [-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 Це жах! Співчуваю, Оксанко... Дай Боже, щоб це була найсерйозніша втрата в Вашому житті! (-) . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 ДА, уж. Спасибо просто таки ворам, что хоть сумку вернули со всеми делами :) бо это капец просто, ведь дейсвительно, мы так попривыкали к мобильным, что потеряй его все-приехали. У меня там вообще пару телефонов забито, кот. даже в ЗП светить нельзя, мама дорогая, запишу все таки все в ЗП, СПАСИТБО!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 Молодец! Очень правильное отношение. Теперь вы рассчитались по долгам, главное не наделать новых :-))И собака у вас классный. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 По карточке метро можно вычислить проклятых злодеев. Напишите заявление руководству Метро. щоб карточку заблокировали с отметкой "Украдена". Там охрана скучает большей частью, а при задержании злоумышленника размяться можно не по-детски. Украденного все равно, скорей всего, не вернуть, но моральную компенсацию получите. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 ох е....ни фига ж себе.... Могу только пожелать, чтобы это было последнее огорчение в Вашей жизни. Пусть теперь обязательно с Вами произойдет что-то замечательное ! Удачи Вам , хорошего настроения и здоровья ! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 2 мар 2006 люди, я всім дуже дякую за відгуки і побажання у мене глюк на лікарі, треба кожного разу знову реєструватися, щоб відповісти, тому вибачте, що не кожному персонально відповідаю 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение