Опубликовано: 27 сен 2005 Робота після декрету Мені цікавлять розповіді тих, хто після 2-3 років сидіння з дитиною повернувся до роботи. Хочу наголосити на тому, що сидіння це не було великим напрягом, тобто у вас не рвало ПОСТІЙНО дах від думок типу "я випадаю з життя", "я стала клушою, нінащо не здатною" тощо. АЛЕ і вихід на роботу не був дуже, мммм.....примусовим чи що....не через "не хочу". Тобто, ви сиділи з дитинкою, отримували від цього позитивні емоції, а потім вирішили, що дитинку можна вже і в садочок відправити, а вам можна поотримувати позитивні емоції від роботи :О)Як воно, повертатися до роботи? Маю на увазі, треба ж знову зкось звикнути до відносин шеф-ти-колектив.Чи довго шукали роботу? Чи відмовляли вам, дізнаючись, що у вас маленька дитина?Ще такий момент. От я зараз у відпусці п одогляду за дитиною тра-та-та: в трудовій це зазначається якось? Чи просто іде собі далі стаж?[+sign]Мироська і синуля Олесь (27 липня 2004 року)*******Жінки не люблять просто давати поради - надають перевагу їх ретельно нав`язувати.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 Подпишусь., интересные вопросы :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 очень здорово потому что вокруг снова много людей и работа и все движется и ритм живой и динамичный. К детишкам не очень хорошо, но это зависит от опыта фирмы. Если у них никто в декрет не уходил и с маленькими не работает - то боятся. А если полно с малышами - то все ок. Как правило с детьми сидит няня - а вы на работе - поэтому все ок.в трудовой ничего не пишут.если вас не уволили, то ничего объяснять не прийдется. Вы можете даже сказать что сидели дома меньше чем было на самом деле.А многие по поводу деток думают, что раз есть - значит больше не будет - и смотрят положительно. наивные. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 о, а ты уже собралась? ну рано вам в сад! Вы же шкеты меньше нас![+sign]Alyona и Женютка (02.07.2004)(ася 110545053)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 Я вийшла на роботу, коли Марті було 2,2 Перед народженням звільнилася з роботи - там трудова угода не передбачала декрету (я так думала, не знала законодавства :)). Там я працювала у відділі складської та транспортної логістики. Після народження малої почала все з початку - секретарем. Мене це абсолютно не бентежило, оскільки були нормальні гроші і графік роботи - з 9 до 6, що для мене було критерієм. Тому зараз я дуже болісно реагую на закиди, що секретарська посада - це не посада і не робота. Все залежить від людини. Потім "просунулась" на асистента адміністративного відділу, зараз працюю перекладачем - тобто фактично за фахом. Ані хвилини не сумую за логістикою чи як її там. Роботу шукала не дуже довго, у мене хороше резюме. В одній компанії мене спитали (я подала резюме на менеджера логістики): а чому Ви не вказали в резюме, що маєте маленьку дитину? Я сказала, що її наявність не впливає на мої професійні якості. Але коли треба було вибирати між цією (вони таки запропонували) фірмою та фірмою, де я працюю тепер, я вибрала останню, хоч і посаду секретаря. У нас запитання стосовно сімейного положення вважається особистим, і тому заборонено. Хоча наявність дітей вважається перевагою, в силу особливостей роботи :)[+sign]Лариса + Марта 05.12.2000[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 я такая - вышла когда Лизе было почти 2,5 года на старое место работы не вернулась по нескольким причинам, вообщем что сказатьтяжело было из состояния сама себе хозяйка в режим входить, проблем с коллективом не было - я общительна вроде, очень скучаю за Лизой и она за мнойпару раз отказывали именно потому что у меня маленький ребенок[+sign]Ольга и Лиза (08.01.2003)[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 отказали 1 раз мне почти отказали один раз из-за маленького ребенка, но в итоге я передумала туда идти, и к лучшему 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 Нєєєє :О) Я на наступну осінь планую аж!Просто питання в голові таке виникло :О)[+sign]Мироська і синуля Олесь (27 липня 2004 року)*******Жінки не люблять просто давати поради - надають перевагу їх ретельно нав`язувати.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 А скільки часу Ви пропрацювали саме секретарем, перш ніж підвищення отримали? І мені цікаво, Ви проявляли ініціативу у роботі чи як начальство вирішило, що Ви варті підвищення? [+sign]Мироська і синуля Олесь (27 липня 2004 року)*******Жінки не люблять просто давати поради - надають перевагу їх ретельно нав`язувати.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 после года Моему ребенку было год и три, когда я опять начала активно работать. На ту работу, откуда ушла в декрет, не вернулась, хотя хотела - не взяли именно из-за ребенка.На этой работе наличие ребенка абсолютно никому не мешает. На работу хотелось с самого рождения, но после трех месяцев мне стало интересно с моим ребенком, так что до года я сидела с удовольствием, можно сказать. Много передумала, переосмыслила, и о работе в том числе.Все к лучшему, в общем. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 27 сен 2005 я так уже стаж 10 лет заработала из них 4 декрета, с первого дня как и неуходила, ну разве что посвежее остальных была и некурила... до поры и времени.. вот со вторым сижу последний год, боюсь, что когда выйду опять закурю, остального не боюсь, все равно на моей работе каждый день что-нибудь новенькое, так что всегда можно войти в эту реку и будешь почти как все :-) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 28 сен 2005 Працювала секретарем біля 1,5 року Мій безпосередній начальник дуже хотів забрати мене до себе у відділ. Але мої робочі обов"язки від того майже не змінилися, просто я пішла з приймальні і перестала брати трубку. У нас просто назва "секретар" не зовсім відповідає загальноприйнятому розумінні. До речі, в нас зараз шукають секретаря, але це вже буде посада класично секретарська - дзвінки, кореспонденція, файли, архівація.... Англійська повинна бути хороша. [+sign]Лариса + Марта 05.12.2000[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение