Опубликовано: 4 фев 2005 Допоможіть знайти віршика про бабусю!!!! Завтра в неї ювілей. Хочу, щоб мій син(7 років) його їй подарував, бажано українською мовою. Ніяк не можу знайти. Дякую!!!! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 фев 2005 Будьте ласкаві :) Рушничок (Т.Мезенцева)Я вишиваю рушничокДо маминого свята:Фіалки сині і бузок,І пролісків багато.Я вишиваю рушничок –Мережки шию білі:Розвів букет живих квітокМоїй матусі милій.Нехай святковий ніжний цвітНа рушничку іскриться:Я березневий шлю привітБабусі і сестричці.Дай, бабусю, поцілую, сивину твого волосся. (А.Костецький)Дай, бабусю, поцілую, сивину твого волосся.Теплим диханням зігріюСнігом вибілені коси.Може і на них розтанеЛоскотливий іній срібний,Мов химерні візерункиНа замерзлій з ночі шибці.Два сонечка (Богдан Данилович)Ще сонце не встало,Ще тільки сіріє –Мене від світанкуДва сонечка гріють.Два сонечка ясніВід ранку до ночі –Це дивляться теплоБабусині очі.Вже сонце схилилось, Пташки сплять у гаї,Засну – наді мною жДва сонечка сяють.Два сонечка ясніВід ранку до ночі –Два сонечка красні,Бабусині очі.Бабусині руки (Лев Квітко)Я з бабусею своєюДружу давно-давно.І ми,- скажу вам, - з нею В усьому заодно.Така моя бабуся – Найкраща у житті.А руки ж у бабусі –Ну просто золоті!Вони що хочеш вміють,Скрізь роблять чудеса:То місять щось, то миють,Подивишся – краса!Так товсто мажуть пінку.Так щедро сиплять мак.Працюють без спочинку,А пестять ніжно так.І в хаті, і на дворіПороблять все як слід.То чистять щось в коморі,То варять нам обід.Як смеркне – тіні дивніСплітають на стіні:Казки такі чарівніРозказують мені.А там нічник засвітять,Онучка щоб міцніш спала.Мабуть, немає в світіТаких хороших рук!БабусяЗ ранку і до ночіТрудиться бабуся.В неї я охочеПрацювати вчуся.Годі їй старенькійМити, підмітати, - Я сама скоренькоПриберу кімнати.http://www.likar.info/ua-ua/?action=article&parent=&id=973&catid=15&subcatid=174#bab 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 5 фев 2005 Вірші до маминого свята - 8 березня Вірші до маминого свята - 8 березня[+sign]С уважением, администратор форума![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение