ЮРИСТЫ, нужна ваша помощь!

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

ЮРИСТЫ, нужна ваша помощь! Помогите с задачкой, для вас это "минута дела" , а для меня "темный лес".Інженер хімзаводу Сергієнко здійснив прогул без повіжної причини, за що був звільнений згідно з п.4 ст. 40 КЗпП УкраїниІнженер звернувся до суду з проханням поновити його на роботі, мотивуючи це тим, що адміністрація не зажадала від нього письмового пояснення. В суді було встановлено, що адміністрація дійсно порушила ст. 149 КЗпП України.Яке рішення повинен винести суд?Чи є відсутність письмового пояснення достатньою підставою для того, щоб вважати накладення дисциплінарного стягнення незаконним, якщо факт порушення трудової дисципліни точно встановлений? Зазначте номери статей та назви нормативних актів на підставі яких вирішується задача?Спасибище, если кто-то откликнется.[+sign]*******************************Светик и сынуля Саша (12,08,2004г.)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в почте у вас ответ:) Т.к. у меня не получилось сюда скопировать тексты из КЗоТ и Постановления ПВСУ.[+sign]Mira & Vital`chik (17/09/02)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Обидно, но мне ничего не пришло ((( .[+sign]*******************************Светик и сынуля Саша (12,08,2004г.)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

проверьте еще раз:) [+sign]Mira & Vital`chik (17/09/02)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

письмо получила, Огромное спасибо!!!! .[+sign]*******************************Светик и сынуля Саша (12,08,2004г.)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

меня там немножко напрягла одна фраза, в вашей задаче, но, надеюсь, ответ все же правильный, по крайней мере, не противоречит суд.практике рассмотрения таких споров. В общем, удачи:)[+sign]Mira & Vital`chik (17/09/02)[-sign]
0

Поделиться сообщением