Мысли вслух

1 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Мысли вслух Это был порыв мыслей у моей подруги после пересказа некоторых топиков о семье и браке. На следующий день она принесла свои мысли на бумаге…. А я вот даю Вам для прочтения. И очень интересно, как меняются взгляды на жизнь До, В и После брака. «Я добьюсь настоящего счастья. Я всегда добиваюсь своей цели!»Кожен, на мою думку, мріє, щоб з ним був хтось поряд, надійна людина, яка б змогла піклуватися про нього, розділяти і горе, і радість. Ніхто не хоче бути самотнім, прожити своє життя у смутку, ховати у душі всі переживання через те, що нема кому розповісти про них. Кожен, хто відчуває самотність або вважає, що люди його не люблять повинен усвідомити: людські стосунки – це обмін духовними цінностями. Я вважаю, що навіть у стосунках між двома людьми необхідно, щоб кожен з них робив певний внесок для їх підтримання. Ось саме чому, не всі можуть знайти собі справжнього друга, якому ти довіряв би всі секрети, не боячись щось не договорити. Але все ж таки, якою повинна бути ця людина?! Люди бувають різні, різними бувають і друзі. З однією ми підтримуємо стосунки тому, що вона вміє цікаво розповідати, від другої ми дістаємо важливу інформацію. Третя ж має приємну зовнішність і поведінку, четверта – оптиміст і вміє підбадьорити, п’ята – завжди готова дати добру пораду. Але, як на мене, тільки одну, єдину людину можна назвати справжнім другом чи супутником життя. Йому ти будеш вірити, з ним ти не будеш замислюватися над тим, як він на те чи інше відреагує. І найголовніше те, що тобі не потрібно буде просити про допомогу – вона прийде сама, миттєво і саме тоді, коли ти будеш мати у ній найбільшу потребу.Саме такою я бачу цю людину, справжню людину, з якою я мрію бути поруч протягом усього життя. Зважуючи на всі ці якості людини, можу з впевненістю стверджувати, що знайти її не просто. І той, хто знайшов її повинен усвідомлювати, як йому пощастило. Він повинен дорожити нею, бо іншої може не бути. Вважаю,що це велика праця бути гарною дружиною, матір”ю.другом...Але знаю,що за все в цьому житті потрібно платити ( не тільки грішми) і самому бути вдячним за те, що тобі дарує це життя, що ти сам собі заробив у відношеннях, як говорив один мудрець:” Счастья и несчастья человека не меньше зависят от его нрава, чем от судьбы”. На сьогоднішній день на питання:”Чи є в мене така людина?” дуже важко дати таку відповідь. Про що мріяла я десять років потому,коли тільки-но ставала на весільний рушник? Я думала,що я сама щаслива людина в світі! А зараз я в пошуку того щастя...В мене є багато чого, але зажди чогось не вистачає: здоров”я, взаємопорозуміння,часу, грошей тощо. А так інколи хочеться прийти до когось і не про що не говорити, а просто подивитись і тебе зрозуміють, а потім вислухають і допоможуть. А так....:((( P.S.У мене є Я, моя донька і велике бажання ...БУТИ ЩАСЛИВОЮ! [+sign] Мама Оля и дочка Алёнка.[-sign]
0

Поделиться сообщением