Знову Чорнбиль?

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Знову Чорнбиль? Не хочу розводити паніку, але ніби знову там щось запихтіло сьогодні зранку(((Люди, хто має засіб для вимірювання, перевірте будь-ласка для заспокоєння нервових годуючих матерів((( і дайте знатиОленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

шо я тобі скажу там завше шось пихтить, виривається назовні та дірок в укритті не меншає. маю касету з відеоматеріалами, відзнятими зсередини четвертого блоку.для заспокоєння можу сказати, що вітер сьогодні майже не північний, а, отже, коли б шось там і було, то полетіло воно до сусідів-білорусів. намагаймуся зателефонувати знайомому, який там працює, та запитати, шо там тепер відбувається - результати допишу обов`язково.Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Олю, буду дуже вдячна! Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я уже несколько дней назад слышала, что там горит графит
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в Укритті, чи просто на території? Оленка і Мартуся (4.1.3)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Знаете,что нам с мужем в глаза бросилось? Появились машины ,которые поливают улицы .Жары в городе нет,машины видела не раз и в разных районах.Возле нас даже трамвай ходил специальный,которые рельсы мыл водой.Не думаю,что это просто так,хотя...Кто его знает.Муж убежден,что это все же связано с Чернобылем.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нашу улицу регулярно поливают все годы, что мы тут живем, а сейчас как раз - нет.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ще из моих источников известно, что пока ничего страшного не происходит. :)Оля, Богдана (9.01.01), Никита (17.04.02)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

надоело Ой девчёнки и надоела ж мне ваша истерика по этому поводу..........ой как надоела. Не знаете - лучше промолчать....
0

Поделиться сообщением