Тренажер Фролова – хто чув?

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Тренажер Фролова – хто чув? Оце кинули мені в поштову скриньку газетку про чудо-тренажер Фролова, ніби виліковує легеневі захворювання, серцево-судинні, хвороби ЖКТ, цукрового діабету, і ше багато чого. Багато відгуків вилікуваних, коштує 60 грн.Шо це за чудо таке, може хто чув?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

На жаль, нiчого не чула, и думаю, что это развод очередной:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Даже дома есть... Завтра найду инструкцию и напишу. Хорошо делать ингаляции.Но мы платили за него 45 грн. год назад.Но, лично моё мнение, за стаканчик с крышечкой и трубкой...дороговато. Это у меня муж таким занимается:Мегафон, Витафон,Минитаг и пр.могу ещё и о тех приборах что-то понаписывать. Мама Оля и дочка Алёнка.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О, а чому ж тренажор, якшо це стаканчик? Цікаво!А в рекламці пропонують за 60 грн.Мамочко, будь ласка, якшо найдеш інструкцію, то проінформуй!!!А ви шось вилікували з його допомогою?А шо тобі дійсно сподабалось з цієї купи Мєгавитафонів???
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Отвечаю... Инструкцию нашла, но много там всего написано.Одно радует-есть адреса сайтов,но я их сама ещё не успела просмотреть.www.frolov.com www.intellectbreathing.com А по поводу того, что лучше...:)))Этот вопрос не ко мне, а к моему мужу (уточню-расскажу).Регулярно пользуется Витафоном и доской Евминова, а свёкор-Минитагом(это самый дорогой прибор, кажется из того,что у нас есть). А я знаю, что это всё хорошо, но, как всегда, руки до себя не доходят. Если что-спрашивай, а я постараюсь отвечать. Мама Оля и дочка Алёнка.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, Мамочко, Профілактор Євмінова мене дуже цікавить, ви де купували - у центрі Євминова?Чи багато місця він займає? І скіки коштує?Я хочу придбать и вмовляю чоловіка...Дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Так, саме він. Ми його купували вже пару років тому у центрі Євмінова.Точно ціну не скажу,але десь приблизно 100 у.о.Чоловік в центрі ходив ще там на курси. Звичайно,це гарна річ і придбати її я рекомендую. Про ціну точно не скажу,але вже колись я говорила на цю тему в форумі і хтось цікавився,то може підніми архів. Місце займає...небагато. Це така 2-метрова дошка,яка кріпиться до стіни на одному...не знаю як правильно сказать -шурупі-дюбелі і тросі. Головне,щоб попереду було місце для нахилу самої дошки. Ось,і все. P.S. А як придбаєте,то зразу для малої розвага буде-гірка.Якщо її установити під певним нахилом-вийде не гірше,ніж на дитячому майданчику.Мама Оля и дочка Алёнка.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую! Я знаю, шо то дуже гарна річ, бо в мене подруга працює в Інтернаті для дітлахів хворих на сколіоз, так їм кілька такіх дошок подарували. Кажуть шо результати справді є.Але я ту дошкун е бачила, а місця в хаті вільного малувато.Чоловік загорівся спортивний куточок придбати, от я і думаю, може можна якось це діло сувмістити!Дякую за консультацію!Не хворійте.
0

Поделиться сообщением