Подарок-зірка на небі

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Подарок-зірка на небі Дівчата, до мене в суботу приїхала в гості моя подружка найкраща з Одеси.Ми з нею в гуртожитку в інституті прожили в одній кімнаті 4 роки.І шо вона мені на день народження подарила-зірку на небі.На повному серйозі.Вона вирахувала по часі мого народження яка зірка сходила, і цю зірку назвала моїм іменем.Привезла з собою сертифікат міжнародного космічного каталога(вона працює в представництві на Україні цього каталога), де пише що ця зірка названа моїм іменем.Вона до речі таку зірку вручила і Олегу Скрипці недавно.Я ще читала його інтерв`ю в Кореспонденті про це.Я спочатку думала-шо це прікол одеський, але виявляється що все серйозно, бо я не можу повірити шо вона мене обманула.Каже що можна замовити на любу дату якоїсь події зірку і назвати як хочеш.І це все буде зафіксоване в цьому каталозі.І я подумала який чудовий подарок на день народження або на весілля.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Зірочка Ты у нас тоже как звездочка в небе!Поздравляю!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ага:)) пора ник менять, на Зирочку...а что, очень подходит:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ник Я тоже хотела это предложить!!!!!!Соглашайся!!!!!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, не можу В нас вже є Звездочка-Лера з хочушок.А я перше зареєстровалася як Сонечко, але потім забулася пароль, і назвалася pirs, це згадка з першої роботи, ніколи не забуваю цю назву.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, а как вообще это можно сделать - вычислить все и сам процесс дарения оформить, чего это стоить будет. Так интересно!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Якщо цікаво то можу дати телефон в Одесі моєї подружки, вона все популярно розкаже.Пиши на мило.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Только сегодня в "Окнах" с Нагиевым эта тема поднималась. Сюжет не буду подробно пересказывать, но у одной семьи мужчина-астролог(настоящий ли?) требовал 1000 у.е. за звезду, что названа таким именем жены.Но всё прояснил очередной герой.Он сказал, что в Интеренете есть такой сайт и...присваивай себе сколько хочешь звёзд...совершенно бесплатно...и будут тебе все документы-сертификаты. Может я кого-то задела или огорчила-прошу прощения...Сама я никогда над этим не задумывалась и не интересовалась, но вот сегодня эта передача была днём, а сейчас и топик попался. Мама Оля и дочка Алёнка.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А сертифікати справжні? А назвати Зірку своїм іменем до речі стільки може коштувати.Ціна коливається від 20 у.о. до.......Все залежить від величини і значимості Зірки.
0

Поделиться сообщением