А хто був у Славську????

21 сообщение в этой теме

Опубликовано:

А хто був у Славську???? Хочемо поїхати на Новий рік, але там ні разу не були.Може порадите базу, чи ще когось,може телефони.Буду вдячна за будь-яку інформацію.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я спочатку 90-х щорично там Алэ вы трошкы запизнылыся, тому що зараз видбуваецця справжний бум и мисця бронюють с вересня-жовтня((( Можу даты телефон жинки в якои мы зупынялыся рокив 10 поспиль. Ганна Мыколаивна т.8 032 5141343.спробуйтэ, можлыво вона чимось вам зарадыть. Якщо вы нэ лякаетесь прыватного сэктору, смило рушайтэ до нэи. Вона забезпэчить вам 2разовэ харчування - сниданок та вэчэрю, а на риздво щэ прыгостыть кутьою та иншимы стравамы. Коштуе цэ 10 долларив, бэз харчування 30 грывэнь. Алэ я невпевнена, можлыво цины вырослы. Е нэвэлычка сауна и душ, алэ до витру довэдэцця ходыты в окрэмый будыночок;)))Якщо вас цэ нэ задовильныть, зверницця в туыстычни агэнции)) Цэ едынэ, що вас врятуе....И ще рушайтэ по ссыльци www.ski.lviv.ua
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дуже дякую, по тій ссилці я вже блукала, залишала там своє повідомлення, але так ніхто не написав.Зато пишуть точно такі як я, ті шо в пошуках.А може ще хтось щось знає?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Звоните напрямую в санатории и договаривайтесь, бронируйте. Мы в позапрошлом году были в санатории Славско и нам все понравилось - питание, лечение, водичка Моршинска, номер не плохой с телевизором и горячей водой. http://www.slavsko.com.ua/hotels/slavskoe/
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

К сожалению, все перекупили турагенства Разве, что после праздников можно напрямую(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

(03251) 4-14-46, 4-14-58. (-) ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ой, я туда тільки що подзвонила Місця є, але ціна!!!!!За одного на добу 250 грн, новорічна вечеря окремо оплата(100$) з одного.Правда новорічний вечір веде Бенюк, салют+ прибамаси всякі.Нє, ми так не тянемо.А попростіше шось(жалібно так)плз.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А в Синяк не пробовали? http://www.tourism-carpathian.com.ua/ukr.htmlсайт со многими телефонами
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я якраз на ньому зараз тусуюся, але поки що нічого толкового.А що таке Синяк?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тоже неплохой санаторий мы в прошлом году туда забронировали места, но мой аппендикс :) все испортилwww.sinyak.com.ua
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Под Мукачевом, его хвалят но мы туда звонили, нам сказали мест нет, только через агенства
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Когда я работала в тур.агенстве, "Синяк"пользовался огромным спросом,я видела компкт о Синяке,просто отлично и лично знакома с глав.врачем "Синяка",к сожалению,координаты не могу найти.Если я поеду ,то в "Синяк"Там подъемник совсем рядом,кажется,даже 2,это важно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

(03131) 54497 или [email protected]Попробуйте, может вам повезет с местами
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Могу посоветовать Вам тур.агенство ИВАР,у них отличный выбор по Карпатам и очень хорошие цены,просто удивительно хорошие цены .http://www.ivar-tour.kiev.ua/им звонить лучше,на сайте нет полной инфо о Карпатах.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчата, там глухо місць нема.Шукаю далі.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я ж кажу, реально лыше звернутыся до агенций Алэ попереджаю ще раз, цины на Новоричну нич та, взагали на свята ризко выростають
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та звертуюся, але або дуже дорого, або не там де хочемо, або взагалі нічого нема.А в тому агенстві де Бєт пропонувала, тоже нічого нема.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да я уже писала о Карпатах раньше ничего по нормальной цене и условиям найти не смогла. Все говорят - надо было раньше. Теперь уже и не расстраиваюсь что не нашла, т.к. у мужа на работе все переигралось и, слава богу, если он успеет из командировки к Новому году хотя бы в Киев приехать. Так что мы никуда не едем :((( хотя у меня принудительный отпуск до рождества. Обидно!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну что у Вас слышно? (-) ///
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та нічого особливого Передзвонила баз 20 напряму-всі місця зайняті, дзвонила і до львівських турагенств-та сама картина.Бачу поїдемо до себе на тернопільщину, у нас теж гори(правда менші трохи) та будемо кататися на санках.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у Валентина хорошая база на центральном подъемнике Тростяна находится. Телефону точню.http://hnyhlik.mailru.com/sonka/sonka.html
0

Поделиться сообщением