Оксанці1974

7 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Оксанці1974 Я тобі колись обіцяла свою розповідь про пологи, якшо ше цікаво - читай тут Здесь!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну ти - молодчинка!!! Читаю і плачу. Зате яку доцю - красуню маєш! Оце і є справжнє щастя, ради якого готовий терпіти усякі муки! Нехай твої дітки ростуть щасливими! І, дай Боже, їм здоров`я і ,звичайно, здоров`я та мудрості їх батькам!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дякую, я сама плачу, коли перечитую, але, шо дуже підозріло, шо навіть такі пологі не змогли відбити охоту ше мати діточок!І твоїй родині - усьго самого кращого! Терпіння і любові!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Хі-хі:))) Це точно! Моїй малій тільки ось 4 місяці буде, а я чоловікові вже кажу:" А давай третю дитинку народимо!!!":)))) Сама від себе такого не чекала! Мої пологи, правда, не такі вимучені, як твої, але вже занадто екстремальні:)), я й злякатися не встигала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да, третю дитинку можеш не встигнути до лікарні довезти...Але головне, шоб наші діточки здоровенькі були...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Слухай, Лєна, а скільки ж ти важила після пологів, якщо набрала за вагітнісь 3 кг і доцю більш за 4 кг народила? Це ще ж зуміти так треба...:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Була худа і струнка, але на жаль не зважилась, то не знаю! Але коли мене чоловік побачив у всій "красі", то аж очі видер.У мене токсикоз був усю вагітність на усі продукти. Коли малому їсти готувала, то кожні 5 хв. у потрібне місце бігала.Ні каші, ні картоплю, ні м"ясо - нічого не могла їсти.Виростила донечку на хлібі, мандаринах і копченій ковбасі...До останнього місяця за стіл з родиною не сідала, а ше Матерну вживала. І ше більше місяця після пологів не на усю їжу дивитися могла. Зате потім як почала їсти, так до 70 кг розкормилася...Чого і усім бажаю :)))))))))
0

Поделиться сообщением