Опубликовано: 23 сен 2002 От Клубники. Всем. Девочеки, таки не могу открыть свой первый почтовый ящик. Я знаю ,за время моего отсуствия многи из Вас мне писали. ИЗВИНИТЕ, не могу прочесть, и следовательно, ответить. Жалко мне очень. Пожалуста, извините еще раз. Надеюсь таких проблем с памятью больше не будет.Ну прям злости не хватает! Это ж надо, забыть пароль на свой ящик ! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 Ой, а я то зраділа, думала, шо пиріг лиммонний спекла і на чай запрошуєшь..... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 Заходьте, любі друзі. До речі, Спекла я його. Вийшов дуже солодкий. ( Це я боялась, щоб не був кислий).Як твой діти? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 як гарно Як гарно слухати як ти пишеш українською, я вже давно хотіла тебе запитати чи ти не землячка мені.Я з Тернопільської області.І вже звикла шо всі розмовляють та пишуть російською, хоча стараюсь розмовляти завжди українською, але на роботі вимушена розмовляти російською, бо деякі клієнти є такі невиховані.... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 То й ти спілкуйся українською. Якщо тобі так легше. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 не в тому справа Не в тому справа, як мені легше, просто мені приємно чути РІДНУ мову. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 Не так солодко, як твій пиріг... але потроху вичухіваємось. Малий сьогодні перший раз до школи пішов! Дуже переживає, що 4 міс. не можна на фізкультуру ходить...Дякую за турботу, не хворій! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 Да не так вже і добре... Помилок досхочу, самій, іноді, за себе соромно... В мене завжди літературна українська шкандибала.Народилася я в Києві, але дитинство провела на Чернігівщині.Але, з сумом хочу сказать, шо моя українська, то більше імідж, бо у житті я розмовляю, на жаль російською... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 А мені приємно, шо комусь від мене приємно... Не хворій і тримай ногі у теплі...І спілкуйся рідною мовою, якшо це приємно... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 а где на Черниговщине? если не секрет? :-)Aniramsla и Дашенька (07.02.2002) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 Сєкрєт, але тобі признаюсь ... Козелецькій р-н, с. Євминка - напевне не чула про таке.Це через пару селищ після Інгвара... Сусіди ми, недавно проїджала, хотіла зівітать, да адреси точної не знаю...А ти теж з тих країв? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 сен 2002 неа, не из тех :-) есть такой город Нежин :-) зелееееныыыый.... красиииииивыыыый!!!!!! :-)Aniramsla и Дашенька (07.02.2002) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 сен 2002 А огірочки які.... Ням-ням! я це місто добре знаю, воно від нашого села недалечко і до моєй бабусі влітку з Нєжина приїздили люди, які скупали огірки, полуницю, вишню у місцевого населення. А жили у моєї бабусі, бо вона в самому центрі живе.Так шо ми майже сусіди... приємно!А огірочкі Нєжинські - ще живі, шось у продажу не бачу? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 сен 2002 Взагалі то Взагалі то в мене ноги не мерзнуть.А хібі тобі не приємно спілкуватися своєю рідною мовою? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 сен 2002 есть в продаже :))) я видела на днях в Мегамаркете - маленькие красивые баночки, стоят дорого :).С уважением, администратор форума! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 сен 2002 Приємно, але я не можу правильно і швидко сформувати в речення свою думку по українські. Тому, коли говорю на рідній мові, починаю спіткатись...Хоча дуже часто не можу правильно підібрать для описання чогось російське слово, а українське тут як тут. Це недоліки освіти, треба більше спілкуватись рідною мовою, да с ким?Рада, шо ногі в тебе не мерзнуть, у тебе шо - дома тепло? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 24 сен 2002 А раніше були 3-х літрові за 3 рублі... Ех... Молодість... (-) . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 сен 2002 тоже самое ответить хотела :-) да не успела :-))) цены такие, как будто их из Парижу возят......Aniramsla и Дашенька (07.02.2002) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 окт 2002 Тепло У мене квартира виходить на південну сторону, і сонечко гріє з 12год до 16 год.Тому на холод я не жаліюся.А по поводу освіти та спілкування можу запропонувати свої послуги в якості співрозмовника та читай більше літератури на українській мові.Є дуже цікаві книжки. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 окт 2002 Ой, ще б хтось часу добавив у добу... А то не вспію озирнутись вже друга ночі. Тіки очі стулила, вже будільник сигналить, шо до школи пора...Але дякую, я тут нехіло тренуюсь на форумі... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 окт 2002 Навіщо обманювати Навіщо обманювати, ти заходила о 16,21год, 3 жовтня. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 3 окт 2002 Ти про що? Я про те, що часу нема книжки читать і тренуватись розмовляти! А не про те, коли я сюди заходила...Я шо дуже зрозуміло написала... 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 4 окт 2002 Вибач будь-ласка Вибач будь-ласка, я не хотіла тебе образити.Мабуть я тебе не вірно зрозуміла. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение