Елічко!

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Елічко! Я розумію, шо тебе дратує нахабний Памперс, але десь ділась моя реєстрація, невже ти і її знищила? Сама ж казала, шо я можу зостатись!Я б не здіймала галасу, але недавно і топік мій зник у темряві непорозумінь.Якшо деякі сообщєнія носили провокуючий характер, то треба було знищити тіки їх, як ти і робила раніше! Або перенести у “Бєсєдку”, якшо нє по тємі! Шо тут скажеш, обідно! Звиняюся, якшо я не права!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

перерегистрируйся, если можно Памперсик, отключили тебя.. Извини. Еще давно, в мае....А сейчас, честно говоря, я подумала, что ты заново будешь регистрироваться, потому что видела тебя под просто Памперсом.... Прости, если что :(. Давай, заново сделай регистрацию. Я ничего плохого не хотела. Просто, еще с тех пор...А сейчас не уследила.С уважением, администратор форума!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да я зареєструвалась вже під Ніком Pampers, але Ліарь мене ігнорує. Спочатку напружено мислить 5 хвилин, потім мигає глазом і нічого не відповідає, віконечка теж пусті. Це напевне після починки компа якісь настройкі не так настроєні. Може Сметанко підкаже, шо робить! Заранє вдячна!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ок, я поищу.... твою регистрацию сейчас и дам знать...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все ОК Я выслала тебе на мейл новый пароль....ты его можешь сменить, если захочешь. Твоя регистрация работает.Удачи!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нє, не виходить, Мені просто нічого не відповідає Лікарь! Пусті віконця і все!Т.є. не пише, шо пароль не правильний! Це шось точно з настройками!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, тогда не знаю :(( Может настройки? А муж не разбирается? У меня получается....С уважением, администратор форума!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Чоловік розбирається тікі у тому, шо йому самому цікаво! Для нього моя реєстрація - мєлочі. І так, каже не погано!Я зараз піду у Сметани запитаю!
0

Поделиться сообщением