Давайте ще раз обговоримо собачі корма

22 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Давайте ще раз обговоримо собачі корма Чуть в Приятного аппетита не запостила. Моя красава після хвороби (ригала, була ослаблена) навідріз відмовилася від корму. Шукаю альтернативу. Зара розглядаю Еуканубу ягненок с рисом (мені треба з невеликим вмістом білку, до 25%). Куплю маленьку пачку, подивлюся на вихід. На які корма ще можна звернути увагу? Прошу ділитися відгуками про корма, бажано для крупних порід. Дякую. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чем болела? [+sign] Профессиональная фотосъемка. Семья, детки, собаки. Питомник чихуахуа [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

важко сказати. Гуляли зранку по свіжому снігу на поводку, нічого не підбирала - була зайнята дресурою, дресирувалася нормально, прийшли додому - поснідала з апетитом. А в 2 годині дня - рвота, потім ще три рази. Ну і в*яла така, не хотіла їсти... Думаю, може корм зіпсувався? Зараз наче їла б щось, але не корм. Ну і позавчора і сьогодні зранку ще пронесло її. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Наша ість Пуріну Про - план, для крупних порід. зупинились на цьому. У всіх поради різні. Якщо так кожного разу змінювати- не зрозумієш.Ми купували довший час Хілс, попробували профайн - не пішов, тепер цей. Ість з апетитом, третій мішок. шерсть гарна, після "собачих днів" не линяє ( майже) .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

моя почала линяти як скажена :( після тих днів була дуже красива. Пуріну про-план теж розглядаю як варіант, лосось з рисом. Моя інструктор годує своїх таким. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

лосось з рисом для крупних я не бачила... для дорослих вже, з року. Я читала, що крупні породи до 2 років цуценятами рахуються, хіба ні?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, моя заводчиця нашу сестру, яку собі лишила, вже давно на дорослий перевела. Ну і моя на дорослому з нового року, оце ж він їй і не сподобався [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

http://www.pethouse.ua/shop/sobakam/suhoi-korm/purina-pro-plan/purina-pro-plan-puppy-large-robust-chicken-/ от такий до 24 міс вона чавкає
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, білку багатенько! 29% - у вашої алергії нема? в вас же теж біла? [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а сейчас нормально все? чем рвала? какой корм ела? что за порода? аллергик? чем обусловлен выбор низкобелкового корма? [+sign] Профессиональная фотосъемка. Семья, детки, собаки. Питомник чихуахуа [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Порода - білий лабрадор, низькобелковий - для профілактики алергії (бувало, епізодично). Заводчиця так сказала. Чим рвала, я не знаю, мене не було вдома, при мені - вже слизом. Їла корм Таффіс Сенсітів ягненок с рисом, дресирувалася ще на варену гов*ядину. Здавали аналіз крові, є невелике запалення ШКТ і чуть підвищені еозинофіли (глисти? алергія?), але катастрофи наче немає. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

эукануба именно ягненок с рисом - хорошая штука, Штуцера от нее не аллергичило на удивление не понравилась Аканарыжели лапы и морда и вообще шерсть была паскудная (мнение моего грумера)сменили - и все наладилось
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я бы+ посоветовала подержать псо на рисе с курицей (вареное кур.филе), дней 5, а потом посадить на красную нутру наггетс (но не перекармливать, а то собаки от нее немного полнеют).если бывает аллергия, сырое мясо старайтесь не давать.у меня бульдог жутки аллергик, мы в свое время много чего перепробовали.[+sign] Профессиональная фотосъемка. Семья, детки, собаки. Питомник чихуахуа [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, нема, не чухається. не линяє, вуха не течуть... ттт... ось тільки що замовила ще мішок...Але в неї не було взагалі алергії
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

моя рвала коли наїлась трави в лісі нарила з-під снігу, а потім все саме по собі внормувалось.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та наче б не рила... Хоча домробітниця каже, що схоже було на траву... Але був свіжий сніг по щиколотку [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Сире не даю взагалі, даю на дресировку приварене. І приварений (3 хв) рубець ще даю. Собаня у мене в хорошій формі, я не перегодовую, терпіти не можу жирних собак. Як на лабра, вона у мене навіть трохи худувата (була чуть повніша, в течку чуть розкабаніла). [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

потому что в акане ооооооочень много белка [+sign] Профессиональная фотосъемка. Семья, детки, собаки. Питомник чихуахуа [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

і моя заводчиця мені казала акану не брати, саме через білок. Оріджен - те саме. [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня от ориджена было собака шишками пошла, опухла и пардон такая срачка была шокапец [+sign] Профессиональная фотосъемка. Семья, детки, собаки. Питомник чихуахуа [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лариса, собака просто себя чувствует, не впадай в панику, не ест - значит ей не очень хорошо, + ну не едят больные животные - это норма.....оклемается -будет есть как прежде...[+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так мясо она сцуко жрет! [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося!I must not fear. Fear is the mind-killer. (с) Frank Herbert[-sign]
0

Поделиться сообщением