якщо кішка кульгає - кому краще її показати?

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

якщо кішка кульгає - кому краще її показати? раптом вчора ввечері перестала нормально ставати на задню лапку((скільки чекати (та чи чекати взагалі), чи сама одужає, чи все ж таки показати вету?в іншому - нормальна, але сумна, бо прудко бігати не може[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

По лікарям не підскажу, але візуально обдивилися? Набряків немає? Не могла щось загнати? В мене в однієї тваринки під шкіру залізла її ж коротка жорсткувата шерстина. Ніколи навіть подумати не могла(.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, все нормально, без набряків та гіперемії. просто погано стає на лапку. думаю, мож звалилася за диван та коли виповзала звідти - потягнула щосьв обід приїжджала - лежить спить, тобто не бачила, як вона ходить[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мой кот когда-то ковылял - ему коготь мешал. Ленился когти точить, и ему наступать стало больно. Обрезали - прошло.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

кігті обрізаю регулярно. їй наче у колінному суглобі болить - ну мені так здається прринаймні [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Галя, у нас так было, спрыгнула со шкафа неудачно. Визуально опухоли не было. Но я перебдела, как говорится, вызвала племянницу, повязку не одевали, но пару дней кололи что то. + что именно не напишу, я далека от этого, не вникаю, свой ветеринар в семье. [+sign]Мысли...ДА!!! Не разрушайте мои нервные клетки! В них живут мои нервные тигры! Их на волю лучше не выпускать!!![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ясно, таки мабуть повезу до вета () [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну или вызвать на дом. здоровья котейке! [+sign]Мысли...ДА!!! Не разрушайте мои нервные клетки! В них живут мои нервные тигры! Их на волю лучше не выпускать!!![-sign]
0

Поделиться сообщением