люмінесцентний нашийник на кицьку

7 сообщений в этой теме

Опубликовано:

люмінесцентний нашийник на кицьку чи щось подібне - хтось юзає?чи що можна придумати, щоб не ставати на неї вночі, бо скоро буде й без лап й без хвоста(((кожного разу розлягається десь на дорозі (причому в новому місці), в темряві не видно.є вихід? чи кожного разу вирушати по квартирі як сапер)?[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Чего это она у вас на полу валяется?))) Ни о чем таком не слышала, но я и не хожу мимо кота ночью. [+sign]==================================================== Величайшее освобождение – стать тем, кто ты есть на самом деле. [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я своему колокольчик повесила)) А ошейник такой я собаке купила на Али)[+sign]Если Вас что-то смущает во мне - не нужно ставить меня в известность, попробуйте пережить потрясение самостоятельно.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

після 21.00 вже темно, вона лягає там, де вимкнено світло. я йду на кухню води попити, наприклад, чи до королевського місця пішки - а вона обов"язково десь там лежить, й не просто комочком, а розлягається[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так колокольчик дзвонить, коли кіт рухається, а вона ж лежить нерухомо, навіть вухом не веде) а взагалі нашийники можна котам чи краще не треба?[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Мой спит только на своих лежанках) Правда у него их 4 штуки))))Я думаю, что можно. Почему нет? Мой просто вечно от меня прячется - потому мне колокольчик актуальнее)[+sign]Если Вас что-то смущает во мне - не нужно ставить меня в известность, попробуйте пережить потрясение самостоятельно.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я не юзаю, но подумываю прямо сейчас. Собака, что Ваша кошка, под ногами. http://www.kidstaff.com.ua/tema-1261300.html[+sign]Мур :)[-sign]
0

Поделиться сообщением