Схоже, гульнула моя киця на старості лєт. Шо робить?

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Схоже, гульнула моя киця на старості лєт. Шо робить? На дачі відкрила лапою двері і на три доби - налєво. І з ким - рудий, худий, обідраний, в якихось власоїдах чи не дай бог лишаях - глянуть страшно. Маємо: глисти не гнані, венеричні блохи, якась обчухана нижня щелепа. Що з цим робить при (можливій) вагітності? Як правило, вона не вагітніє, але ж є ще і єврейське щастя, блін. В київ ми ще два тижні не попадаєм([+sign]Дитина 3,5 років краєм ока дивиться фільм \"Птица- Гоголь\" - Мама, а хто ж тут Гугль?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Викупайте добре кицю та застосовуйте поки що гомеопатію. Погугліть,наприклад http://www.kotoblog.ru/group/uhodisoderzhanie/zdorovie/36020.html . А вже в Києві доведете справу до кінця засобами , від бліх та гельмінтів , які продаються в веткіосках або ветаптеках .[+sign] Я помогаю людям с проблемами...Устраняю[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дико извиняюсь , а что такое венеричные блохи????? я животновод юный , про такого зверя отродясь не слыхивала....это что- то непристойное? А приличная собака их может подхватить или они , как все венерическое , передаются половым путём ?или это гипербола? [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Блохи спариваются прямо на том животном, где они проживают и тут же откладывают яйца....Представляешь/ какой блошиный бордель на кошке ? Ну как тут без венерических заболеваний ? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[+sign] Я помогаю людям с проблемами...Устраняю[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дадада, неприличное, однозначно, у приличной собаки такого не бывает)))() [+sign]Дитина 3,5 років краєм ока дивиться фільм \"Птица- Гоголь\" - Мама, а хто ж тут Гугль?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та хімію купить якраз не проблема, я боюсь шкоди для можливих малявок. А купать її - страшний гемор, вона у мене той...з складним характером, крупна і сильна шо капєц. Будем мокрі, биті і обідрані))). Спробую полином обсипать.[+sign]Дитина 3,5 років краєм ока дивиться фільм \"Птица- Гоголь\" - Мама, а хто ж тут Гугль?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

От блох - Адвантейдж можно и беременным, и кормящим. От глистов - Профендер аналогично+ Страшный вид шерсти кота может быть от блошиного дерматита - от него и шерсть редеет. Может, кота пожалеете, хоть Барсом обработаете?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пасиб, записала. А кошак - "дикий", к чужим не подходит, но хозяева его постоянно по клиникам таскают, лечить и шкуру штопать. Чего он страшный такой - хтозна. [+sign]Я не ленюсь, я коплю силы для подвига (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением