Ми простерелізували нашу кицюню :)

4 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Ми простерелізували нашу кицюню :) Дуже вдячна за поради форумчанок :)І поки що не жалію, а навіть і радуюсь :)Операцію провели в вет.клініці "Еквус" (На іподромі) на Теремках2,12 жовтня. Зарай наша улюблениця стала гарненькою і грайливою кицею, навіть полагіднішала більше (мені здається). Так що, раджу, хто сумнівається робити чи не робити (а давати гормон. таблетки)- робити операцію. Десять днів ми попереживали трошки за неї, але коли зняли шви, а особливо попонку, то наша мурка ожила. Здається її турбувавала останнім часом не рана, а цей одяг....:) П"ять днів давали по2 укольчика і протирали шви перекисю і йодоцерином.Операція коштувала 76грн. + ми залишили на добу там її 60грн.. Попонку купили в вет.аптеці на Кіквідзе за 16 грн. (правда прийшлось трошки її вшивати), а в нашій клініці якраз закінчились вони на той час.А що особливо приємно вразило, це дзвінок з нашої клініки про стан киці....!!!!!!!!:) Коли мені проводили операцію, то не дзвонили і не цікавились, як я себе почуваю, хоча не мало коштів було заплачено.... А тут...я була прям здивована :) Операцію робила лікарка ім"я не пам"ятаю, а по-батькові Нарцисина. В клініці клієнти про неї добре відзивались.:)Всього вам найкращого!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а скільки років вашій кіці? вона ще молода? Просто от нашій Боні вже 7 років, навряд чи ій можна робити таку операцію, так?[+sign]Ира, Никуся (25.06.03)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Можно и в 7 лет Лучше операция чем таблетки[+sign]Мама Катюшки 5 лет[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Нашій 4,5 роки. В 7 я думаю, що також можна. Це вам все розкаже лікар по телефону і на огляді.Кому потрібний тел. клініки "Еквус" 266-55-88.
0

Поделиться сообщением