Опубликовано: 18 дек 2014 Можна врятувати масляний крем? Вперше в житті мені закортіло приготувати еклери. Я вже мовчу,що тісто вийшло густюче,що від рук не віддиралось і що у мене немає конд. мішка,а в кульок,який я приготувала для цих цілей, тісто просто не падало -- викладала ложкою . І, на диво, тістечка вийшли гарні і правильні!))) А от крем... Взяла пачку масла і пачку згущенки (вона рідкою виявилась). І як я не збивала, крем рідкий.((( Чим його загустити? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 дек 2014 Моя кума складає масло та згущенку у сотейничок, ставить на вогонь та гріє. Помішує весь час. Воно й заварюється, стає густим. Взагалі-то вона завжди так робить. Саме з уже звареною сгущенкою. Маже таким вафельні коржі.Мені цей спосіб дивний, тому що ми любимо пишний крем.Але ж... У Вашому випадку, можливо, це хоч який, але вихід. [+sign]Виправляйте, коли щось не так. :)Несмачних пляцеків не існує! Слава Україні![-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 18 дек 2014 Что с вашим кремом? Исправили ситуацию? На будущее можно попробовать сложить марлю в несколько слоев, выложить туда крем и попробовать его сцедить, по идеи лишняя жидкость с масла должна выйти. А я лично очень люблю в эклерах заварной крем, он намного нежней. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 дек 2014 Крем просто не був пишним,а розтікався Поставила його в холодильник, масло трохи схололо і тоді ложкою начинила свої еклери))) Нічого так, смачно вийшло)))На заварний я зажала жовтки))), тоді ще й безе прийшлося б робити))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 19 дек 2014 ))) Ну и хорошо. Хочется эклеров, а нельзя. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение