Піарю салат з помідорів і цибулі на зиму:)

1 сообщение в этой теме

Опубликовано:

Піарю салат з помідорів і цибулі на зиму:) Ділюся святим:)) У нас в родині це називалося "саламурчик" і я в дитинстві могла з"їсти півбанки зразу, як тільки відкрили:))Салат "Український" (спочатку даю, як по книжці)2200 кг помідорів800 г моркви600 г цибулі800 г перцю450 мл оцту 6%олія 450млперець запашний, гвоздика, лавровий лист і все, що ви любитевсе нарізати, моркві нарізати локшиною по 0,5 см і збланширувати 7-10 хвилинв каструлю з нарізаними овочами насипати по 20 г солі на кожен кілограм овочів, дати постояти 20-30 хвилин, злити рідину, долити оцет. У банки по 0,5 л покласти спеції і налити по 50 мл прожареної олії0,5 л банки стерилізувати 20 хвилин, літрові - 30 хвилин.МОДИФІКАЦІЯ моєї бабусі, дай їй Боже здоров"я:моркву не класти, бо від неї банки часто дуєрідину не зливати, там же найсмачнішеоцту можна менше робити в літрових банкахУ мене вийшло 3 літрові банки і одна півлітрова. Оцту лила по 50 мл, але 9%-гоЗараз закручу:))Воно дуже смачне - і просто як салатик, і навіть як заправка в борщ
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение