Опубликовано: 24 авг 2014 Хочу закрутити такий салат, як дають в Пузатій хаті:)) Дєви, я в вас вєрю, як ви знаєте:)В ПХ дають такий салатик - кабачки, баклажани і помідори. Все нарізане кружечками. Баклажани і кабачки трохи промариновані і не хрустять, я м"якенькі. Оце дуже хочу спробувать його закрутити, не можу підібрати маринад. В салаті є олія, а в маринад її лити чи як?Може, хто знає? Тут у когось і тьотя в ПХ працює:)) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 авг 2014 я зазвичай мариную овочі для запікання/грилювання у суміші:2ст.л. меду/сироп від варення/шипшиновий сироп2ст.л. оцту (бальзамічний, винний... яблучний я не люблю)6 ст.л. оливкової оліїсіль, трави за смакомале як то всьо потім закривати я не знаю[+sign] - чому кіт лиже собі яйця? - тому що може[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 авг 2014 я люблю запечені баклажани залити аджикою, цього року навіть закрутила пару банок[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2014 а як ви робили? я щось напортачила, нічого не вийшло, якась аджично-баклажанна ікра((( [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2014 Запікаю цілими, ріжу кружечками, викладаю шарами і кожен поливаю аджикою.[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2014 а запікаєте до якого стану готовності? й заливаєте гарячою аджикою. чи холодною й потім все стерилізуєте? [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2014 Запікаю до м"якості. Для негайного споживання краще заливати гарячою аджикою. Для зберігання - використовую яка є і стерилізую.[+sign]"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither."[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение