закрыть помидоры в 1.5 литровые банки

29 сообщений в этой теме

Опубликовано:

закрыть помидоры в 1.5 литровые банки дайте плз, сколько сахара, соли, уксуса. Перерыла весь интернет, что хочешь есть, а такого нет. И еще - чеснок класть?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Берёте все, что нужно для 3-литровой банки и делите пополам. Травы + тоже меньше. но нужно всё, что по рецепту, если в рецепте есть чеснок, значит и чеснок кладёте, только и всего. Есть рецепты, в которых указано количество соли, сахара итп. на литр маринада, тогда ничего не делите, просто делаете в два раза меньше маринада. Я делаю так.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дайте свой рецепт :)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Я в прошлом году делала по вот такому + http://forum.say7.info/topic46297.htmlНу, может, ещё знатоки подтянутся, рецептов на самом деле очень много. Есть без уксуса совсем.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Если будете делать по этому рецепту, траву разделите пополам+ А с маринадом просто. Добавите всё, что идёт на литр маринада исходя из того, сколько у вас получилось воды, слитой из банок. Можете немножко добавить воды ещё, грамм 250, например. У меня иногда не хватает той, которую я сливаю.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

спасибо!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

на півторачку: цукор- 50гр, сіль-25гр, оцет 9%-25гр. На дно петрушка і цибуля, лавровий листок і перець-горошок. Два рази залить водою, третій розсолом. Все! Будуть більш солодкі, ніж кислі.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дівчата, а що - вже пора? Огірки я провтикала, хоч помідори закрию... [+sign]Женщина считается интеллигентным существом (с) АнонимБез паніки! Не всеремося![-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Ну, може ще з тиждень можна і почекати, здається. Це у кого на городах помідори стигнуть. так + вони закривають коли є. А масового розпродажу я ще не бачила. Ну, думаю, рецепти шукаю...
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

помідори вже дорожчають потрохи, але ще встигнеш. ми два тижні тому максимум закрили [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

... ...
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

А я жду ....Я що, сезон пропустила?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

пік дешевих був наприкінці липня. й взагалі, їх цього року не така навала, як у минулому [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

а половинками не хочете? в мене свекруха робить, я сама півторачку за 10 хвилин можу "приговорити" [+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Упс... Мені треба на ринок)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

це точно, брала на Столичці по 3,50 гарні сливки, а потім поїхала взять на сік, хоть які-небудь, вже по 4,50-5,00. Зараз не знаєте по чому? я б ще соусу закрила))
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

я хочу. В мене є якісь рецепт без уксусу, але боюсь, чи буде воно стоять.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

хочу! Закрываю на три семьи, так что хочу много и разных
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

спасибо!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

мне сказали на базаре, что помидоры до 1 сентября дальше уже идут парниковые. Я взяла на Троещине ящик по 4 очень хороших
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

пора, совсем пора, говорят попеклись, в этом году помидоры. [+sign]— Девушка, почему мы с вами ещё не знакомы? — Бог бережёт тебя, глупое создание.[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

пишу. помідори порізати навпіл. в банки, літрові чи півторачки на дно покласти лаврушку та часник Закласти третину помідорів, трохи пересипати цибулею з петрушкою, знов третину, потім цибулю з петр й т, д.Залити киплячим маринадом, 3, 5 л води2 ст цукру2 ст оцту4 ст.ложки крупн.соліПоставити в горячу воду та стерилізувати 20 хвилин, закатати.Апд. Думаю, можна поскладати в стерильні банки, залити кипл маринадом закатати та в ковдру до ранку. Але зберігаии десь у прохолодному місці типа погреба[+sign]Можливість вибору робить людину людиною. Однак саме це найбільше ускладнює людині життя.[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

спасибо, завтра буду делать :)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

чого провтикала? я вчора закривала, ще надіюсь декілька партій накрутити - з лимоном та з морквою а помідори з соком яблучнимм та виноградним - ну дуже смачні.[+sign]Мама и маленькая банда:)))[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Галя, а помідори тверді треба? чи звичайні собі сливки? вони не розлізуться там у маринаді? [+sign]Мама и маленькая банда:)))[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение