Опубликовано: 1 авг 2014 Есть груши-лимонки что с ними можно сделать?Пироги какие-то?Компот?Десерт?Вареньки не варю.Порекомендуйте, спасибо! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 1 авг 2014 пиріг+ три яйця розтерти із півсклянкою цукру, пачкою маргарину, сіль, дві-три ложки сметани, півчайної ложки соди, погашеної оцтом, борошна - стільки, щоб вийшло мяке тісто.груші (можна й яблука, а можна - й яблука, і груші) нарізати великим щшматочками, пересипати цукром і корицею.білки збити із цукром до виражених піків.у гарячу доховку - 180 гр. - на змащену форму тісто (його можна розклати руками), зверху - грушки-яблука, зверху - збиті білки. випікати до румяності нижнього коржа. Нарізати на шматочки і подвати як теплим, так і холодним. Смачно зі склянкою домашнього молока, чаєм, кавуською ранковою. 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение