Сир для чизкейка

14 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Сир для чизкейка раніше був у Президента вершковий сир, ще у кількох виробників, але пару років ,я не бачу нічого крім Філадельфії :( Погано шукаю?Такий був колись http://edab2b.com/products/149/42631/[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я беру обычный яготинский в блендер и немного сливок 15% [+sign]///Люди так похожи на ангелов,только у них крылья украли...///"У всех в голове тараканы,а у меня бабочки..."[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у Президента есть , только я забыла ка кназывается) кажется просто Сирок. там даже 0% есть. яего и беру) еще в Ашане есть , в больших бадьях. буду на днях - гляну
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

такий ? http://www.lactalis.com.ua/ru/president_catalog.html?_m=catalog&_t=products&_c=view&_cat=99&_brand=21&p_id=144[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

колись робила вершковий і сир (творог) 50 на 50 - не той смак :( -[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да их миллиард сейчас, тот же Буко и даже Каймак
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дивитимусь, дякую давно не робила. Раніше був Філадельфія дорога, або той Президент і все[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да, єтот .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нда, навіть Філадельфії в Новусі не знайшла а Буко, виявляється, дорожче ніж Філадельфія[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Альметте сливочный или йогуртовый
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а где это у нас каймак продается? чьего производства? [+sign]вам із погріба видніше[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня в Форе плюс в лавке на базаре
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з ним і зробила буко по 40 грн за 125 грамів мене шокував. А ФІЛАДЕЛЬФІЯ була лише шоколадна ))))))))))))))))))[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

от і добре))
0

Поделиться сообщением