Дієтичні оладки

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Дієтичні оладки хто читає жж белоніки, той давно в курсі) а хто нє - ходіть до хати, будемо щось добре їсти) ідея: творог + овесмоя реалізація: сир + йогурт + яйце змішати виделкою без фанатізма (я люблю мєсторождєнія сиру знаходити в готовій оладці)понятно, якщо совість є, то сир - нульовка, йогурт - нульовка і без яйця, у мене совісті давно немає відпала, як рудимент, тому сир 9%, йогурт 3% і домашнє жирнюще яєчко) вівсяні пластівці, вівсяне борошно і цільнозернове пшеничне борошно у рівних пропорціях змішати з сіллю, розпушувачем і стевією (або іншим цукрозамінником), можна + корицюможна взагалі без солодощу, але якщо не даємо яйце, то пластівці треба попередньо запарити, щоб давали клейкість сухі компоненти + мокрі, консистенція як вам більше смакує, я люблю ріденьке, хочте пишніші - робіть густо, майже як на сирникисмажити на тефлоні на мінімальному вогні під кришкоюабо в духовці (тоді взагалі без жиру, сплошна пользітєльность)дві шковорідки в одне ліцо - то ще щітається дієтично, чи вже нє?)))рекомендую, вобчем)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую. а стевия не ощущается в готовом продукте? привкус? ты порошочком или капельками?и оладки, наверное, получаются плоские. без разрыхлителя, и овсяная мука и грубого помола дают клейкость и плоскость...[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

розрихлювач є перечитала себе - точно є)мені овес і цільнозернова дають скоріше хрусткість (ламкість), ніж клей, в них же клейковини нема? кароч, були височенькі і не гливкі, що там нащот теоріїї - не знаю)стевія крапельками нюнейчералс, присмаку вроді не було)а ващє, Еля, не печи їх))) воно таке добре, що втриматися і з"їсти мало не виходить)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я к таким вещам равнодушна :) поэтому могу и напечь но вот засада - не люблю я жареное без маслаа творожные оладки на сковороде масло вбирают как губкану и пропорции хотя бы примерно творог-хлопья-мука хотелось бы :)[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вот они+ http://belonika.livejournal.com/135496.html
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я такое вряд ли приготовлю, но пост прочитала три раза))) Получила филологический оргазм *хлопаю в ладоши*Пишите еще, я буду просто читать)))[+sign]Myshka бежала, хвостиком махнула и...А одна женщина курила электронные сигареты, читала электронную книгу, пила безалкогольное пиво И СТАЛА РЕЗИНОВОЙ!oksanamyshka(собака)gmail.com[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 :-)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1 пишите пишите! 2 сковородки самое оно! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:))дыэтично:)) до речі, 0% молочкуа - вона страшенно шкідлива6) [+sign]"Я понимаю, что дома должно быть убрано и было что покушать. Я только не понимаю, причём тут я???"©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та я в курсах)+ пишу ж, брала 9%, дієтичніше нема куди просто))))
0

Поделиться сообщением