Только что купили мультиварку!С чего начинать?Подскажите самые простые рецепты

32 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Только что купили мультиварку!С чего начинать?Подскажите самые простые рецепты
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

инструкция вам в помощь
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

по-перше, поздоровляю) + в мене вона вже кілька років - девайс суперовий.і на море її брали, і що тільки не готували. так ось, про готування. відкривайте холодильник і дивіться, що у Вас є за продукти.виходячи з цього, ми щось порадимо)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Дякую,Солміра!+ Поки вас усіх дочекалась, приготувала плов (чи щось на цей зоразок). Без м,яса, але з морквою і цибулею. Вийшло ніби смачно. Щодо продуктів з холодильника - глухо. Мабуть, зганяю в магазин закупитись. Але боюсь починати з грандіозних страв. Щось легеньке і простеньке - парадьте, прошу Вас.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

давайте я напишу, що мене в свій час вразило) + 1. якщо на ніч покласти в неї добрий шмат м,яса (беріть гов,ядину, ефект буде бомба), то після 30 хв в режимі випічка, коли потрібно перевернути кілька разів, аби зарум,янилося, а потім 5-6 год - в режимі тушкування - на ранок будете мати м.ясо, як каже моя мама, губами можна їсти)я так часто практикую з індичкою також.2. бульйон. ну, Ви в курсі. домашню курку обварюєте на звичайній плиті 10 хв, далі - промиваєте, далі - у воді в мультю на 6-8 год в режимі тушкування. не забудьте моркву, цибулю цілу, лавровий лист. солю вже аж на ранок)3. ранком. омлет. кілька яєць збиваєте виделкою, туди ж - трохи мін води, солите, додаєте улюблені спеції, зелень - і в мультю на 5-7 хв на режим тушкування.важливо: ніяких залізних лопаток, виделок і т.д. тільки дерево. силікон якщо, то також дуже м,який. я не користую силікон для мульті. дерев,яні лопатки - наше всьо)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

О! Так! Дерево купила задовго до мульті+ Мабуть, завтра спробую Ваш омлет на ранок.Але халепа знову - немає мін води. Зараз куплю. А ще в мене там є тарілочка для приготування на пару. Це порадувало. У Вас теж така є? Так хочеться справжніх вареників на пару. Чи пробували?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

вареники на пару в мульті не варила, якщо чесно) + а от овочі на пару в тому ж режимі тушкування з 3-4 ст.л води - на ура - правда, без тарілочки спеціальної. навіть якщо вона в мене була, я нею ні разу не користувалася))і ще: в омлет можна і простої води, якщо нема мінеральної)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Поздравляю!! понимаю вашу радость, поскольку нам только что доставили мороженицу!!! пока стоит в прихожей, поскольку муж только завтра вернётся, а у нас с детьми руки от радости до сих пор дрожат))) Боюсь свернуть ей шею по неосторожности... Ща успокоюсь, потом пойдём распаковывать.. Про мультю я пока даже не думала, хотя отзывов и рецептов на Ликаре очень много было. Забейте слово "Мультя" или "мультиварка" в закладке ПОИСК СООБЩЕНИЙ, И вам выпадет масса информации...
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

о!) яку взяли врешті-решт? () .
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

і скільки ваше чудо коштує?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

..
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

ага. питайте) + до речі: кілька тижнів тому у фуршеті на видубичах купили набори формочок для морозива - пластикові конуси по 6 шт разом, з паличками. багаторазового використання.у магелані постійно закуповуємо вафельні стаканчики)і цей, я маю чималу вибірку рецептів))) а вершки купую тільки president, у метро вони найдешевші)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дуже вибачаюся у автора даної теми, що влізла сюди зі своїм морозивом... Не хочу плодити теми подібні. Принаймні, рейтингу вашій темі додам))) Солміра, ми вже коробку розпатрали, інструкцію глянули, але я з англ. не дуже в ладах(( Розкажіть, що їй треба спершу робити?) ПомИти оте відро та інші приспособи?Засипати всі інгредієнти і натиснути" пуск" ?Який у вас рецепт морозива? Не заварюєте/заварюєте?..я щось геть розгубилася)...
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

значиться так. + відро і пластикову лопатку в ньому - мити. більше нічого не мити.далі - Ви яке морозиво хочете? і що у вас з фруктів-ягід є?писи. автор, якщо скажете, ми заведемо окрему тему.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

пишу: є:молоко домашнє,вершки "біла лінія" і ще якаясь баланда 15 і 20%яйця домашнізаморожені:малина,агрус,вишня, сливиягоди лимонника,брусниця - зовсім трішки залишилось((Ще є сливи консервовані дуже смачні, є сливово-шоколадне повидло,мигдаль,какаованіль
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

з будь-яких ягід: + "300 гр. замороженной ягоды,100 мл. воды, 200 гр. сахара,1 ч. ложка лимонного сока, 200 мл. сливок 35%,соль. ягоду нужно разморозить, измельчить в блендере. Варим сахарный сироп из воды и сахара минут 5. Сироп немного остужаем, соединяем с ягодной массой. Сливки взбиваем и соединяем с ягодами, добавляем лимонный сок. Выливаем смесь в форму и отправляем в морозилку."не пам,ятаю звідки - рецепт суперський.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дякую! вже переписали з дівчатами) а підкажіть, будь-ласка, рецепт просто молочного (чи вершкового) морозива. Бо в нас вершки, нажаль, не такі густі, як зазначено в рецепті вище (35 %)А от молоко та яйця домашні, тому роблю ставку на них )))
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

а Ви давайте які є - вона Вам заморозить будь-що)+ вона ж дає до -31.просто не таке жирне буде.зрештою, нате Вам молочне:250мл молока250 мл сливок 35%ваниль5 желтков125 г сахарасмешать молоко, сливки, ваниль, довести до кипения. Снять с огня и оставить на 15 минут. Взбить желтки с сахаром, влить в молочно-сливочную смесь. Готовить на небольшом огне, помешивая, 4 минуты. Потом в морозилку, перемешать через 4 часа. или в мороженицуШоколадное мороженное:300 мл сливок 35%3 белка0,5 лимона80 гр сах пудры100 гр сахара0,3 ч.л. ванильного сахара50 гр шоколадаПоловину шоколада разломать на куски. Сливки проварить с сахаром и ванильным сахаром на медленном огне 20 минут. Добавить шоколад, варить еще 10 минут. Остудить, взбить. Оставшийся шоколад натереть на терке, всыпать к сливкам. Взбить белки с пудрой и соком лимона и добавить к сливкам. осторожно перемешать и в морозилку на 3 часа, потом перемешать. или в мороженицу.У меня не было пудры - использовала сахар. И еще я добавила весь шоколад к сливкам, отдельно не терла. Мороженное получилось очень шоколадное - но я такое и люблю. Шоколад брала черный 72%.По этому же рецепту буду готовить сливочное мороженное - все также, только без шоколада, а значит сливки варить 30 минут.Диетическое черничное мороженное.Это версия обогащённой граниты - с добавкой небольшого количества нежирных сливок - вполне диетический продукт, которым можно смело полакомится!300 гр ягод ( у меня была черника)100 -150 гр сахарасок 12 лимона ( по желанию)150 гр сливок 15%Чернику с сахаром смолоть в пюре в процессоре или в блендоре. При необходимости подчеркнуть вкус - добавить немного лимонного сока.Не выключая прибор, влить сливки и взбивать ещё пару минут. Заморозить в мороженице.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дякую! переписали , побігли готувати спочатку молочне, потім відчитаємося)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

ще не все вияснила) поки дівчати збивають жовтки, скажіть мені, будь ласка,Оцей замєс вилити в морозівницю, і що далі?)))яку княпочку тиснути, як бути з часом, він там запрограмований чи виставляти якось його?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Люди!!! А рецептів мені підкинути?+ Солмірочко! Хоч трохи, щоб я завтра "развєрнулась".
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

він запрограмований на максимум - 50 хв. + якщо буде замало (побачите по консистенції, чи не рідкувате), то вмикніть ще на раз. цифрами можна регулювати менше часу.в інструкції вказано, що тем-ра рідини повинна бути 7 С, але я ніколи не охолоджую попередньо в холодильнику. мені краще два рази включити)і ще: через 40-45 хв слідкуйте через віконечко, чи не дуже загусло. аби мотор не перегрівати, бо лопатка майже перестає рухатися.якщо буде все одно рідке - можна, як я писала вище, ще раз ввімкнути, або в пластиковий судок - і до морозильної камери в холодильнику. так само ми поступаємо з решками, бо вм,яти 800 мл морозива за раз - то треба не вечеряти нам втрьом)успіхів)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

та будь-що) давайте я Вам форум один дам + він такий великий, що там і залишитися жити можна)http://forum.hlebopechka.net/index.php?showtopic=176
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

у меня мультиварка с декабря. Советую: 1. курица жареная - любые куриные запчасти посолить-приправить, в мультю олию и сверху курицу. Режим выпечка - 40 мин с одной стороны+40 мин с другой2. картоха жареная - литровую миску порезанной сырой картошки, посолить, смешать с небольшим!!!! количеством олии и опять-таки на режим выпечка 40 минут, за 10 минут до конца помешать3. берете любой рецепт торта - из разряда сначала жидкий - типа зебры, бисквита и в мультю. красота)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дякую) ми вже такі як треба: з масляними і посоловівшими пиками) готували вершково-молочне з жовтками. На смак і по консистенції сподобалось, але цукру я б додавала менше. Мені засолодке, а от дівчатам - сподобалось. Ще залишили нашій папі на завтра. наступним хочу спробувати з ягідним наповнювачем.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение