а якщо тісто (дріжджове) не підійшло - що б з нього спекти?

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

а якщо тісто (дріжджове) не підійшло - що б з нього спекти? схоже, дріжджі таки виявились застарілими і тісто не схотіло підходити. Тепер воно наче гумове, трожи липке. Дала йому останній шанс (через годинку ще раз на нього подивлюсь - попереднє підійшло якраз після "останнього шансу" десь на третю-четверту годину ), тим часом понишпорила... майже жодних рецептів, окрім як "розкатати потонше і пекти як вареник на сковорідці" (http://cook-food.com/?p=3489)Чи є ще якісь варіанти?(за останній рік в архіві нічого теж не знайшлося, хоча, здається, така тема вже підіймалася)[+sign]Новым родителям некогда жить:Нужно все время стирать и сушить.Чтоб им полегче немножечко былоМы им подарим веревку и мыло![-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

пицу?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

я якось пирыг пекла: тысто тоненько розкачала, на нього - яблука дольками, зверху - цукор і кориця. тоненький вийшов, але нормальний:)[+sign]"Первый и наихудший из всех подвохов - обмануть самого себя. Потом уже легко впасть в любой грех."©Дж. Бейли[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

любые пирожки на сковородке ...[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

чыбуряки)))) нормально вийдуть, тоненько розкатать, в начинку молоте м`ясо+багато дрібно різаної цибулі та тертого гарбуза або тертої капусти або кабачка (все терти на буряковій стороні терки) + обсмажити на середньому вогні у великій кількості олії на пательні або у фритюрниці.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дякую всім! Найкраще вийшла піца, а смажені пиріжки я не пробувала - надто пізно побачила як висновок: найкраще робити такий пиріг, в якому начинки багато (десь вдвічі-втричі більше, ніж тіста) і вона соковита.Вже закінчуючи останній пиріжок (пиріжки печені не вдалися) в мене майнула думка про лапшу, але було вирішено довести до завершення почате. Або ж, мабуть, можна було наліпити вареників-пельменів... В будь-якому разі кладовище сухих дріжджів у мене ще не скінчилось, матиму на увазі варіант із яблучним пирогом та смаженимиДякую всім![+sign]Новым родителям некогда жить:Нужно все время стирать и сушить.Чтоб им полегче немножечко былоМы им подарим веревку и мыло![-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

е.. бурякова - це крупніша? А дрібніша тоді як називається? а ота, де типу цвяхом покололи, яку ще мити задовбешся, крупніша і дрібніша?пробачте новачка, який прагне однозначності в термінології[+sign]Новым родителям некогда жить:Нужно все время стирать и сушить.Чтоб им полегче немножечко былоМы им подарим веревку и мыло![-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

та, що ніби цвяхом покололи - то дерунова)) а та, що дрібненька, але не гостра (на бічній стінці чотирикутної тертки зазвичай) - сирна[+sign]долаючи опір[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

вооот спасибо :)) я точно была уверена только про буряковую про остальные рассказываю на пальцахвот вчера про эту самую сырную по телефону пыталась объяснить шо воно таке :)))[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

лапша - однозначно плохая идея. равно как и вареники-пельмени ну разве что сдобные вареникикакие бы подохшие ни были дрожжи - свою пухлость, даже самую маленькую, тесту они дадут при термической обработкеИМХО зачем пухлые пельмени?[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение