Кунжут для посипки салату треба підсмажувати?

8 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Кунжут для посипки салату треба підсмажувати? чи ні, якщо він світлий
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

С поджаренным - вкуснее. это так же как орехи - можно и сырые, но я вот люблю поджареные.на сухой сковороде минуту подержите - кунжут по другому "раскроется":))
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

подтвердю)))) [+sign]"Тихо ползи, улитка, по склону Фудзиямы, вверх, до самой вершины " Басёползу.А тутАнтохина ёлка :)))) фигасе ... 402 метра . Спасибо вам. Панико.[-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

и я :)
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

дякую всім! зрозуміла й запамятала!
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

А дайте плз рецепт самого салата плз
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

я его всегда обжариваю. т.е. купила, обжарила, ссыпала в банку и добавляю, куда могу :-))) мои любят везде (почти). а что у Вас за салат?
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

Салат тут хтось радив на форумі Не пам"ятаю, хто, але дякую тій дівчині, бо салат справді виявився дуже простим і смачним. Сподобався як "травоїдним" дівчатам, так і мясолюбним чоловікам))Отже, селеру (кілька корнеплодів) треба порізати соломкою обсмажити на олії до помякшення і злегка золотистої шкірочки . Остудити. Яблуко (1-2) порізати теж крупною соломкою, змішати з селерою. Трішки посолити. Заправити майонезом з часником + підсмажений кунжут.
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение