Шановні кулінарки! Купуватиму книгу "Все о том, как вкусно есть" Пискунова Влада

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Шановні кулінарки! Купуватиму книгу "Все о том, как вкусно есть" Пискунова Влада пропоную бажаючим приєднатися.Приймаю "замовлення". ВЖЕ Ціна 170 грн На Петрівці її сьогодні ще не було, доречі ;о)Я складаю собі список бажаючих, беру потрібну кількість книг і ви у мене їх потім забираєте. Якомога швидше :))))))[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Проте в його блозі е все [+sign]Не падай духом где попало:-)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

море всього можна знайти в інтернеті, але немало людей, все одно, чомусь продовжують віддавати перевагу другованим книжкам чи не так?Подумала: а може хтось захоче приєднатися...[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ты же на меня бери, ага? () ====[+sign]Во фразе “The quick brown fox jumps over the lazy yellow dog”есть все буквы английского алфавита.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так, ти з Лєною вже записана ) (-) -[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

йа [+sign]"В жизни свое место знаю, и если оно не из последних, то лишь потому, что я никогда не становилась в ряд!" М. Цветаева[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Пророрекламируйте, что в ней такого особенного может и мне надо
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

додайте мене в список, дякую! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я вже забрала книжки можу на наступному тижні спробувати ще, якщо назбирається групка з 3-4 людей[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Влада надо знать http://vlad-piskunov.livejournal.com/[+sign]Я б Вас послал, да вижу Вы оттуда![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

HappyMom, тук-тук :) -[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо огромное) Книга хороша, сижу медитирую...все-таки книга - это не холод монитора) [+sign]"В жизни свое место знаю, и если оно не из последних, то лишь потому, что я никогда не становилась в ряд!" М. Цветаева[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

:) будь ласка кулінари, які не купують книжок, однозначно мають ноутбук, який можна принести на кухню :)[+sign]Кожна мрія дається тобі разом із силами на її здійснення[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

дякую!:))) чекаю:)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та вот есть у меня и ноут,но мне с книжками веселее или распечатками в папочках.Я с экрана не могу вообще читать,все на бумагу переношу))И покетбук муж купил себе,а я не могу,я все на книги трачусь))[+sign]Я б Вас послал, да вижу Вы оттуда![-sign]
0

Поделиться сообщением