А чому у мене не виходить кармель ?

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А чому у мене не виходить карамель ? пообіцяла вчора дітям казинаки. Ну шо б задавалося складного - вода, цукор - розтопити, довести до стану карамелі, всипати горішки/кунжут і готово. Ага, фігвам. Спочатку цукор розтопився, але карамелізуватися і не збирався, все попузирилося поки вода не википіла і здрасті знову в мене сковорідці білий цукор, правда уже одним куском. Я вперта налила ще раз води - така ж фігня. Ну кинула я туди в кінці кінців горішки, вийшли горіхи в білій цукровій помадці. Теж непогано, але ж.....Дівчата, шо за єрунда ? може у мене щось з цукром, може температурний режим має бути якийсь специфічний. Допоможіть, бо пригадую колись уже таке ж було. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

бляха, от у мене в останный раз таке було - сама офьигэла 8-0!!! грышу на цукор, бо все ынше робила як завжди... (ну ы не буду ж я грышити на себе:)))[+sign]"Для мании величия не требуется величия, а вполне хватит мании." © Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Всьо, точно цукор винний, бо не можуть такі дві файні газдиньки попалитися на такій фігні ))))))) шо ж вони зарази з ним таке роблять, що навіть не плавиться[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

и у меня такая же проблема - захотела детям "петушки" сделать - ага - фиг вам ,карамель не получилась, таки сахар! .[+sign]Оля + Сережа = Андрюша (03.06.2002) и Полинка (15.01.2005)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я когда петушки делала кроме воды уксус добавляла получились.А только с водой тоже пузырились белыми сахарными пузырями.Наверное сок лимона тоже можно.[+sign]Юлька и Данилка (4.07.02)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Да-да, можно даже всыпать лимонной кислоты, поможет. А лимонный сок - вообще в идеале. Я так не делала, но видела как свекровь для сахарной эпиляции мне экзекутивную массу готовила :)))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да, нужна кислота уксус или лимоннаяПомню в рецептах леденцов, которые на палочке, обязательно была кислота!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Дівчата, всім дякую. Спробую наступного разу з лимонним соком. ---[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можно вопрос-а как Вы делаете эти самые петушки? где покупаете формы для них?
0

Поделиться сообщением