хто варив джем з апельсинів? такий як готують турки і німці

15 сообщений в этой теме

Опубликовано:

хто варив джем з апельсинів? такий як готують турки і німці т.б. не теоретичні рецепті ,а може хтось вже щось випробувавдуже хочеться джему з апельсинів, а банка німецькаго зараз майже 40 грн
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а якщо просто з цукром перетерти? це дуже смачно! ..[+sign]“Жизнь дается человеку только один раз, и прожить ее нужно так, чтобы не ошибиться в рецептах” В. Ерофеев[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хочу варене:) таке як в магазині:) перетерте не те але все одно дякую
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну тоді може десь так: http://kuking.net/class/viewalbum.php?a=341Але раджу апельсини добре помити, я з дитячим милом мию (не смійтесь тільки, їх парафіном обробляють і всілякою гидотою). Обдати окропом, а потім ще бажано залишити на ніч у холодній воді і потім знову добре вимити. [+sign]“Жизнь дается человеку только один раз, и прожить ее нужно так, чтобы не ошибиться в рецептах” В. Ерофеев[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

начиталась:) а звичайні апельсини підуть у варення? короче куплю апельсинів і буду вичворяти варення
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я просто з цукром перетирала, так брала звичайні удачі! напишіть який джем вийшов[+sign]“Жизнь дается человеку только один раз, и прожить ее нужно так, чтобы не ошибиться в рецептах” В. Ерофеев[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я варила из грейпфрутов с апельсинами и бренди Очень вкусно :) За основу брала вот этот рецепт:http://kuking.net/5_508.htmДобавляла апельсины и брала меньше сахара. Сахар клала сразу. Воду не лила, было много сока. Корки с грейпфрута чистила, иначе очень горько!Полазьте на кукинге, там и апельсиновые варенья есть :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ой, я каждый год такое собираюсь сварить:)) [+sign]"Для мании величия не требуется величия, а вполне хватит мании." © Жванецкий[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я раніше просто купувала:) а тепер реально жаба задавила, буду варити от куплю купу апельсинів і...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

хочу похвалитись таки зварила апельсиновий джем:) вийшло дуже смачно і досить швидко рцепт довго вибирала - вибрала той, де не треба було вимочувати апельсини і варити 1 денькороче рецепт такийна 1 кг апельсинів 1 кг цукру (реально можно 34 кг)2 лимони (можнабвльше)1 літр водиапельсини добре помити, зрізати цедру тонко (щоб біле залишлось) і розрізати на 8 частинокзасипати все цукром і залишити щоб пустило сікз лимонів зробити сікшкурки лимонні зварити з 1 літром води, до тих пір поки лимони не стануть м*якимипотім у апельсини добавити лимонний сік, лимонну водуі варити до тих пір поки не увариться в 2 разиблендером збити все в однорідну масу і добавити 2 маленькі жменьки нарізаної апельсинової цедри ( зтих шкурок що ви зрізали)і ще трохи проваритиварилось щоб уваритись години 2,5-3після перетирання і цедри хвилин 15розлила по банкам1 банку уже упоролиз кавою дуже смачнодуже схоже на автентичне варення (тільки дольок немає)короче рекомендуюсмак трохи з гірчинкою але е сильною, колір гарний і вся кухня пахне апельсинами
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо за идею вдохновилась вашим рецептом - сварила и себе, очень вкусно )
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у мене всі мої знайомі вже варять:) ..
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Luga, какой выход вареья по вашему рецепту получился? чтоб понимать - сколько баночек готовить
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з 3х апельсинів (750 гр) вийшло десь 900 гр варення дивлячись як уварите +-
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо!
0

Поделиться сообщением