Торт "Пінгвін"

17 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Торт "Пінгвін" Сам торт дуже ніжний, даже скоріше мокрий, легенький так як замість крема - взбиті білки на пару. Моя мала називає вкусняшкою!1. Корж:250г маргарину +400г цукру +8 жовтків взбиваєм дуже, повинно бути як крем +2ч.л. соди погасити оцтом +400мл молока + 3 ст.л.какао+400г муки. Муку і молоко додаєм по черзі, щоб легше збивати.Приготували деко і все виливаєм в нього і в духовку десь на 35 хв. 200градусів (ви самі дивіться по духовці, попробуйте зубочисткою), головне зразу не витягати, а дати постояти в духовці після виключення.2.Білки (8 шт) я кладу в стікляну посуду на кастрюлю з кипящою водою і взбиваю міксером і додаєм 400г цукру + можна чуть сока лимона. Взбиваєм десь 15 хв, поки білки не стануть густими і будуть тянутися за ложкою3.Шоколодна глазур: в маленьку каструльку 100г масла+4 ст.л. цукру+4ч.л.какао+чуть води+чуть сока лимона і постійно помішуєм пока все стане однорідною масою і почне булькати.Наш корж остив і зверхи ми викладаєм наші білки, ножем рівномірно розподіляєм по всьому коржу, застигли білки на коржі і ми поливаємо шок. глазурю. Можна глазур наносити павутинкою, а можна рівномірно розмазити во всьому торті ножем. Смачного і жду відгуків.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо, попробую. [+sign]Вновь накопилось тишины на слово...(с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

написано вкусно :) утащила :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Испекла, крем и помадку забецала. Жду, когда корж остынет. Завтра бум есть.А корж разрезать не надобно? Очень пышный получился.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, все зверху, а корж пропитається білком і буде мокреньким.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Який смачний торт!!! Дякую вам дуже за рецепт.Ще хочу зробити із творога, який Ви давали. Але не знаю, як це - "білки, збиті на шум" Можете розповісти, будь ласка.Дякую!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"білки збиті на шум" - я так зрозуміла, щоб піна була. Я сильно не збивала. пиріг спочатку трохи не сподобався, але на слідуючий день-це смакотіще!!!! Чоловік доїв останній кусок, то малеча плакала, щоб ще такого спекти.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

збиті на шум - до утворення густої піни Дуже приємно чути, що сподобався! Смачного вам.!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я зразу писала, що він смачніше коли постоїть:)) рекомендую шок. палички.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

спасибо, передрала, сейчас сганяю за маргарином и какао и буду печь!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ну почему белок не взбился опять! Не могу больше!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А ви білок взбивали... над кастрюлею в якій кипить вода? Чим ви взбивали?ЯК довго?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да блендером взбивала в комбайне, у меня миксер в самый неподходящий момент поломался. Какая-то фигня в которой венчики держатся отпала.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, блендер не самий підходящий варіант для білків моя мама, якщо немає міксера взбивала вінчиком. А ви над парою взбивали?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

так блендер на комбайн устанавливается, короче капец, может ложкой довсбивать?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а у вас оба венчики не тримають може можна одним? Але ОБОВЯЗКОВО НА ПАРУ!!!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

оба, при том так обидно, мой любимый миксер из всех что были.
0

Поделиться сообщением