Огірки консервовані з гірчицею?

2 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Огірки консервовані з гірчицею? Хто підкаже перевірений рецепт? Дякую:))[+sign]Роблю, роблю - чую будять![-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение

Опубликовано:

ось нашукала в інеті. бум пробувати 1.Огірки мариновані з гірчицеюСкладники:4 кг огірків,250 г цукру,200 г 9% оцту,150 г солі,2 ст.л. готової міцної гірчиці (Російської, Козацької ),2 ст.л. чорного меленого перцю,200 г рослинної олії,2 ст.л. вичавленого часнику,петрушка, духмяний перець Приготування:Огірки помити і розрізати повздовж на 4-6 частин. Додати решту складників і ретельно перемішати. Залишити все настоюватися, а через 4 години розкласти у банки (на дно банки покласти петрушку і духмяний перець), накрити покришками і стерилізувати в киплячій воді протягом 40хв. Банки вийняти і закрутити покришки.2.Огірки з гірчицею 4 кг огірків, по 250 гр. цукру, оцту та олії, 70 г солі, 1 ст. л. перцю, 1 ст. л. гірчиці (порошком), петрушка (зелень). Огірки порізати кружальцями, додати сіль, цукор, олію, оцет, перець, гірчицю та дрібно порізану петрушку. Розкласти в банки і стерилізувати (вихід 5 літрів). Тривалість стерилізації: 1 л банки — 20 хв., 0,5 л — 10—15 хв.3.Огірки з гірчицею 4 кг огірків (кружальцями), 2 ст. ложки гірчичного порошку, 2 ст. ложки чорного меленого перцю, 2 ст. ложки вичавленого часнику, 2 ст. ложки посіченої петрушки, 4 ст. ложки солі (з чубком), по 1 скл. цукру, олії, оцту. Все вимішати і відставити на 3 год. Літрові банки стерилізувати 30 хв, півлітрові – 20 хв.[+sign]Роблю, роблю - чую будять![-sign]
0

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение