Опубликовано: 4 авг 2009 Поділюсь класним пирогом з творогом! Прівет дівчата! Поділюся рецептом для мене самого смачоно пирога з творогом.Рецепт пирога з творогом!200г маргарину +200г цукру+2 жовтки+1 ч.л. соди+2-3 ст. л. какао+400 гр муки+3 ст. л. сметани. В Такій очереді все змішуєм, тільки сметану і муку можна додавати по черзі, тобто 200г муки і 1 ст. л. сметани, щоб легше було місити. Замісила і робиш кульки десь 8 штук на досочку(присипною мукою) і в морозильник до повного замерзання. Перед випіканням готуєм творог:1кг. творогу+300г цукру( можна менше, а то дуже солодке)+1 ст. л. крохмалю + додаєм 2 білки попередньо взбиті на шум.Підготовили деко, тоді берем наші кульки (половину- 4 кульки)і трем на великій терці прямо в деко, рівномірно!! Після викладаєм творог і зверху знову трем остальні кульки і в духовку! Я ставила десь на 180градусів 40хв, щоб все пропиталося і низ не згорів, але якшо в тебе нормальна духовка, то на 200. Дивись по своїй духовці! Вибираєш і даєш остинути! Цей пиріг набагато смачніше коли трошки постоїть! Смачного!Буду рада почитати в кого як получилося! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 авг 2009 тільки зробила пиріг за цим рецептом вкусняшка просто!!! я взагалі люблю творог-а з пісочним тістом раньше не додумувалась чогось робити. Ну дуже смачно! Дякую за рецепт! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 23 авг 2009 это рецепт на весь протвинь по размеру? () а[+sign]Косметолог, выезжаю на дом.Подробности в почту,плз.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 авг 2009 спасибо! сделала - очень вкусно и красиво! ))) Игра контрастов :) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 25 авг 2009 у нас этот пирог называется Венгерская ватрушка=)) вкусно. . 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2009 я робила на все деко і терла тісто в саме деко в мене деко десь25*35 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2009 Дякую! Дуже приємно В мене мама фанат всього такого + працювала в кондитерській в Празі, такшо буду виставляти легенькі рецепти! 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2009 попробую на выходных))) а Пражский торт - есть настоящий рецепт, или это тоже изобретение советских домохозяек))? 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 26 авг 2009 Я виставила рецепт торта"Пінгвін" Думаю ви його полюбите більше чим "Празький" 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 31 авг 2009 подниму тему - реально очень вкусно и несложно:)! учитывая, как я люблю мудохаться с тестом)) - этот пирог мечта, особенно по утрам с кофеЁм)))автор, спасибо))))))))) 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение