А продаються в Україні електрогрилі ?

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

А продаються в Україні електрогрилі ? в неті знайшла тільки промислові, а такі щоб домашні бачив хто ? [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

моя свекруха купила гриль тефаль в якому магазині - не знаю, на жаль*ги, віршами написалося[+sign]Одна феечка один раз пришла в себя.После этого случая она решила вообще на глаза себе не попадаться.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

пару лет назад покупали на подарок, делонги Не тестила, на знаю, как там результаты, но сам факт - найти прибор можна.[+sign]...but really all he gave us from abovewas love and death and much more death than love.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Аерогрилі домашні. http://ibuy.com.ua/cgi/book.cgi?category=391&event=1Перегляньте цей сайт, ми замовляли саме тут. Контактні телефони: 8(044)599-15-77, 599-23-77, 78, 79, 80пн-пт, 9.00-19.00суб., 10.00-14.00[+sign]Краса - це страшна сила. Краса вимагає жертв. Краса врятує світ! Як може страшна сила, яка вимагає жертв, врятувати світ?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а який саме Ви брали ? і питання, мені гриль треба не для глобальних якихось справ типу стейки жарити (для цього є дача), а так побалуватися вранці, наприклад підсмажити чіабату чи бекон чи рибку. Хочу от саме такі грильові піджарені полосочки на хлібі, ну Ви зрозуміли ? Чи буде таке в цими домашніми ? . [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

У нас есть, делонги Вот такой http://www.sokol.ua/69193.html Покупали в техноярмарке.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Улян, я малому купувала на подарунок бутербродницю + так там була насадка для грилю... мены здаэться - саме те, що ти шукаэш - невеличка, компактна і зі смужечками:)[+sign]"Расстреляй его там в коридоре"©Жириновский[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Купили оцей Аэрогриль VESelectric VES AX-730 Здоровенний, зараза. Але на нашу "маленьку" сімейку, саме те, що треба. Жарити хліб не пробувала (в мене він лише 2 дні). Якщо сім`я не більше 4-ох чоловік, візьміть гриль менший за об`ємом.[+sign]Краса - це страшна сила. Краса вимагає жертв. Краса врятує світ! Як може страшна сила, яка вимагає жертв, врятувати світ?[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Заінтригувала і кинула ))) а фірма яка ? До речі ОФФ, дякую за підсказку по дартс, тепер це наша любима забава на дачі. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением