Девочки, спасите!Меню для свекров

18 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Девочки, спасите!Меню для свекров В общем к нам на 3 дня приезжают свекры из другого города. Помогите составить меню. Так чтобы было вкусно, быстро и много. Хочется удивить чем-нибудь что-ли, а то, вероятно, свекровь считает меня не очень хорошей хозяйкой!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А вас цікавить що? салати, закуски? основні страви? Що вони люблять? Чим мають зуби?*-) Який бюджет? скільки разів в день готуватимете і годуватимете? Чи є час готувати щось особливе?[+sign]Активісти Дніпра, об'єднуйтеся! www.dniprograd.org[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

блинов можно нажарить (тоненьких) с творогом, вареньем или ливероммы еще практикуем в блины сыр твердый завернуть и в микроволновке подогреть - вкуснота :)картошка молодая уже на рынке есть - картошки с маслом и укропчиком, вроде просто, но вкусно. Можно подать хоть с мяском, хоть с селедочкой.плов можно сделать. Можно окрошку. И много, и вкусно, и, главное ,полезно :)а, вообще ,да, непонятно, в каком русле придумывать ... :)[+sign]Мама Дракоша и Лера (1.10.2001)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

нужны основные блюда, пару салатиков. У меня фантазия дальше голубцов не идет. Хочется чего-нибудь вкусненького.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

вы хоть скажите что они любят? рыбу/мясо, традиционную кухню или что-то необычное можно? А то трудно попасть пальцем в небо... [+sign]А мне интереснее жить, чем разбираться в том как жить[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Лазанья? м"ясо в горшочках? Буженина? Салатіки.. ну не знаю, їх мільярд. Останні з тих, що робила я: копчена курочка+капуста молода+огірок+помідор+зелень+ майонез. та ж сама копчена кура+помідор+пеерць болгарський+мариновані шампіньони+заправка салатна, або майонез.Кура-гріль+шампіки мариновані+зелена цибуля+ оистя салату порвані+горох зелений+помідори+майонез.Мисливські ковбаски порізати кружальцями+солоний огірок+горошок+цибуля червона (можна зелену)+яйце+майонезШинка+помідори+огірочки+маринована цибуя+майонезВарене м"ясо+редиска+яйця+зелена цибуля+зелень+майонез. Можна без м"яса і з сметанкою.пару огірочків+пару помідорів+молоденька капустка+горошок+рис варений. Заправити або майонезом, або маслом/заправкоюБезпрограшна закуска, яку мої їдять тоннами: в листя салату загорнути змелену в комбайні пасту з яєць варених+сирків плавлених+часник+майонез[+sign]Активісти Дніпра, об'єднуйтеся! www.dniprograd.org[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

О! Так! Окрошка! Мням!! (+) І млинці - класно! Багато і з різними начинками. А ще можна млинці додатково обсмажити в клярі і в сухарях. А можна скласти шарами млинці і жульєн, притрусити кожен шар сиром і запекти.Можна куру нафарширувати блинами.Ноги курячі в тісті листковому.Котлетки курячі (ті, де м"ясо січется дрібненько +крохмаль+припарви+майонез і стоїть в холодильнику потім тиджень, смажиться за необхідністю)я роблю ще "м"ясо по-гусарськи": отбивні свинячі звечора мариную в суміші аджики і майонеза (можна кетчуп+майонез), звечора ж варю картоху в кожушках. Потім на кожну відбивну покласти посічену цибую, потерти на третку картошки, полити сумішшю майонеза і аджички, посипати сиром, зверху приліпити кружальце помідорки, присипати ще сиром і запекти. Подавати на салатних листях. Тут гарнір і м"ясо в одному виходить. Я, до речі, такі заготовки в заморозку кидаю, потім в духовочку - і швидка вечеря готова.Рибу їдять?[+sign]Активісти Дніпра, об'єднуйтеся! www.dniprograd.org[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Если свекровь Вас считает не очень хорошей хозяйкой, то как бы Вы не старались, ее мнение не изменить. Заранее можно приготовить гуляш, сделать заготовки для отбивных ( отбить, посолить, поперчить, или замариновать), заранее сделать разные начинки для блинов ( творог, мясо ). А лучше, вместе со свекровью все готовить, напр. пельмени, тогда и меньше устанете и меньше критики получите, если будет невкусно.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Борща наварите или щей зеленых с щавелем и шпинатом + Плов, жаркое, блины, запеканки[+sign]Не падай духом где попало! :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Вот здесь обсуждали, в комментах даже отчет есть http://www.behappy.ru/blogs/banny/2008/04/08/22283
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а можна детальніше про курячі котлетки?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

можна В мережі безліч рецептів цієї дуже зручної і смачної їжі*-) Розкажу, як роблю я:ріжу дрібними кубіками курячу філешку, додаю майонез (набуть з 4-5 повних ложок на півкіло м"яса), сіль, перець і пару ложок крохмалю. Має бути така досить рідка маса, як на оладки. Тобто філе повинно "плавати" в майонезі. Перемішати - і в холодильник. Потім коли захочется поїсти - дістали, виклали ложечкою на пательню з розгрітою олією, посмажили з обох боків - і все*-) А зберігатися може ця суміш щонайменше тиждень. М"ясо лише ніжнішим стає*-)Тільки обов"язковою умовою є не лінуватися, а дрібно посікти м"ясо, не перекрутити в м"ясорубці або блендері, а саме щоб шматочки були. Я зазвичай роблю ці котлетки з обрізків філе, яке використовую в більш "вишукані" страви*-) Іноді ще радять додавати яйце, але я не додаю, вважаю, що крохмаль зв"яже суміш достатньо , щоб вона не розвалювалася під час смажіння. Варіацій безліч: хтось додає порізану цибую, можна використовувати кілька видів м"яса: свинину+курятину, можна те ж саме робити з риби*-)[+sign]Активісти Дніпра, об'єднуйтеся! www.dniprograd.org[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо, большое за советы! Наварю зеленого борщика + куринные котлетки с молодой картошечкой+ разных овощных салатиков+блинчики!Думаю, справлюсь!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Токо борщик на говяжей грудинке сварите и будет великая мняка))) .[+sign]Не падай духом где попало! :)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

+1000 - это очень вкусно и быстро готовиться. спасибо, что напомнили ;) . .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Еще быстро, вкусно и празднично - грибной штрудель. http://gastromag.ru/foodRecipe/view_data.asp?a=3&id=5387Я делала не раз, всегда вкусно - даже без белых грибов, просто с шампиньонами. Обязательно смазывать яичком перед выпеканием, из обрезков теста можно выложить сверху листики какие-нибудь, и будет Вашим свекрам вкусно и красиво :)[+sign]Есть надо много, но часто![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Высший пилотах: http://blog.kp.ru/users/735975/post12224127/ или попроще: http://blog.kp.ru/users/735975/post9493560/
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

добавьте обязательно в котлеты лука (кубиками, можно крупными) и чеснока (давилкой или в ступке размять)лука в маринад, а чеснока непосредственно перед жаркой - и вкус, и аромат существенно улучшитсяя так вообще беру лука столько же, сколько и мяса:-))и еще. Мне кажется, что с яйцом все-таки вкуснее:-))[+sign]Одна феечка нанесла визит.А другая такого нанесла![-sign]
0

Поделиться сообщением