Морозиво в домашніх умовах, як???

9 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Морозиво в домашніх умовах, як??? Дівчата, хтось робив морозиво сам? підскажіть рецепт
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

посмотрите внизу может еще есть тема Космос про домашнее мороженое или она сама отзоветсяесли нету - я выставлю, копировала для себя[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я нічого не знайшла! нажаль
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я делала по рецепту Высоцкой. Вкусно, но довольно сладкое получилось, надо меньше сахара класть. "Карамельное мороженоеВзбейте желтки (8 шт) со 150 г сахара, добавьте 200 мл сливок (33%), энергично взбивая. 1 литр сливок (33%) доведите до кипения и сразу снимите с огня. Горячие сливки введите во взбитые желтки и перемешайте. Поставьте на небольшой огонь и, перемешивая, доведите до кипения. Снимите с огня в момент закипания. В большую сковороду всыпьте 120 г сахара и 50 мл воды, поставьте на огонь и сварите карамель. Добавьте карамель в сливки, перемешайте, влейте в контейнер с крышкой и поставьте в морозильник на несколько часов. Время от времени перемешивайте"[+sign] [-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо! .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Минулого року kosmos ділилася рецептами. Я робила зі згущеним молоком, вийшло дуже смачно:Тема: обіцяні рецепти домашнього морозива (»Ответить)такс, буду розписувати по порядку- рецепт -смакі ще, тут рецепти повністю, я робила всі по четверині,або по половині1 рецепт-2склвершків-1скл цукр пудри(не було вдома покалла цукор)-1 б згущеного молока-4 яйця-сік 2 лимонів (не було - додала сік 2 мандаринів)- цедра тих же ливонівпишучи цей рецепт вже тут дійшло -на повну порцію треба було 2 лимони -сік, а я ан половину поклала сік 2 мандаринів -тепер я зрозуміла чому воно трішки водянистевершки злегка підігріти (я гріла в мікровейці), збити з жовтками,додати цукор, згущене молоко, сік лимонів,цедру,і вже після цього білки -збиті в круту піну.-у форму/формочик і вхолодильникя половину залишила в цьому ж вигляді, і в половину додала кілька полуничок -прикольно вийшло. мені сподобалосьтепер по морозиву -здається що має бути дуууже солодке, але за рахунок мандаринів/лимонів є кислинка, згущене молоко відчувається в самоу кінці, коли морозиво вже проковтнули-мені сподобалось це морозиво і з чотирьох видів які я робила вперше -цьому ставлю 3 бали2 рецептбрала з сайту "едим дома"-7жовтків-150гр тросникового цукру(у мене його нема -брала звичайний)-1 літр вершків 33%- 3 ст.л кавижовтки збити з цукром,вершки довести до кипіння, але не кип"ятити,заварити дуууже міцну каву,додати до вершків,поступово ,порціями додати вершково кофейну масудо збитих жовтків.на дуууже слабкому вогні довести масу до кипіння-постійно помішуючи -як тільки загусне -щзняти з вогню .можан робити це й в мікрохвильовці -затягнути посуд харчовою плівкою, і підігрівати в мікрохв.потім влити в пластиковий почсуд -і заморозити, але коджного часу морозиво мішат идерев"яною ложкоюзнову ж таки з чотирьох балів це морозиво взяло у мене лише 2до речі, мнеі здалось що забагато кави3 рецепттеж з сайту "едим дома"-225гр чорного цукру-1 літр вершків 33%-7жовтків-150грцукр пудри чи цукру-100мл віски (додавала кон"як)-кілька крапель ванільної есенції (додавала сухий ванілін)додати до вершків ванільну есенціюі підігріти.збити жовтки з цукровою пудрою.на водяній бані розтопити шоколад (я це робила у мікрохвильовці) додати до шоколаду віскі.теплі вершки перемішайте з вершками,поставте ан вогонь,і добре підігріти,постійно перемішуючи (мені довелось кілька разів переливати в іншу посудину -бо пригорало) підігрівати доки н езагуснедодати шоколад , перемішати,перелити в контейнер (я морозила в глибокій тарілці заморозити -теж перемішуючимені це сподобалось найбільше -ставл ю4 бали чи навіть 5смак шоколаду відчувається дуууже добре,морозиво має приємний смак, що ще деякий час залишається на язику.4 рецепт-2 яйця-5ст.л. цукрової пудри (я додавала цукор)- 2 ст.л. какао-100мл вершків-1 пакетик ваніліна1 ст.л родзинок -я не додавалародзинки запарити,висушити.білки збити, з жовтків зробити гоголь моголь (я як турок доадала в жовтки цукор і какао -тому й не змогла нормально збити, прост оперемішала і все) вершки мають бути холодними, влити їх в глибоку мискуі збивати до тих пір, поки н естануть кремом, поступово додабючи цукрову пудруі ванілін. у збиті вершки додати обережно гоголь могольдодати родзинки.перемішат ивсе, і заморозити це морозиво зайняло у мене останнє місце, всі види морозива я част оперемішуваланасолоджуйтесьтепер буду експериментувати -суть я зрозумілаі ще ,я не знаю як можна їсти сирі яйця, тому їла морозиво за прешим і ост рецептами лише дуууже замороженим.піду і я поласую трошки -на ніч, щоб потім жалітись що не можу схуднутинесогласие с очевидным - отличительный признак твердого характераДети наша радость. Мужчины наша слабость.Один раз расслабишься - потом всю жизнь радуешься.[+sign]\\\"Too much work can harden heart\\\" (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

mama_marka цьом від мене, я тут написал, а собі не скопіювала ,і весь час мучусь, хочу морозива, а згадати за якими рецептами робила не можусенкс[+sign]ex kosmos[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Самый простой и вкусный рецепт Всегда делаю мороженое сама, потому что только так я уверена в том, что консервантов и красителей в нем нет.Нужно.Пол-литровая баночка базарной СМЕТАНЫ (или если любите то базарные сливки). Но мне все сметана вкуснее - у нее такой приятный вкус.Так вот. Прибавить 1 стакан (200 гр) сахара и ванилин на кончике ножа (или пакетик ванильного сахара или семена из стручка ванили). И взбиваете на малых оборотах или венчиком до пушистого состояния, как крем для торта. И все. Только главное не перебить, чтобы не свернулся.Выливаете в судочек, ставите в морозилку и перемешиваете ложкой каждые 20-30 минут. Эту процедуру надо выполнять часа 3-4. Если хотите шоколадное мороженое, то ко взбитой массе надо добавить растопленную на водяной бане плитку шоколада, охладив предварительно до теплого.Вообщем получается мороженное не хуже, а даже лучше пломбира.И это единственное мороженное, которое можно давать детям.Белое мороженное можно поливать любыми сиропами, вареньями, тем же шоколадом, лимоном с сахаром и т.д.
0

Поделиться сообщением