Ну не можу не похвалитися !!!!Тірамісу!!!!

33 сообщения в этой теме

Опубликовано:

Ну не можу не похвалитися !!!!Тірамісу!!!! Вчора таки попробувала його зробити. Вау. Все вийшло з першого разу і такааааа смакота. Мені навіть більше сподобалося, ніж в тій же Репризі. Мож тому що своїми руками. Все, це тепер буде мій улюблений десерт. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А рецепт??? Я тоже такое люблю..... ОФФ: Это вы вышивали цветы в реге? Респект!!!() .[+sign]Женщина как Божье создание сродни ангелу, но если ей обламывать крылья, она начинает летать на метлеICQ - 389712248[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та я думала, що рецепт уже всі знають ))) ОК, викладу той по якому робила. 250 гр. сира Маскарпоне4 яйця75 гр цукрової пудричашка (приблизно 200 мл) міцної кави4 ст.л.коньяку (бренді, ром)20-30 шт. печеньок Дамські пальчики (імпортне)какао. тертий шоколад1. Сир я не взбивала, просто перемішала злегка вінчиком. Прочитала на деяких форумах, якщо почати взбивати Маскарпоне міксером - перетвориться на грудку масла. 2. Взбити окремо жовтки з пудрою до білого кольору. 3. По ложці ввести жовтки в сир, перемішати вінчиком. 4. Взбити білки до густої стоячої піни. Важливо взбивати білки холодними + я додала ще маленьку щіпку солі. Ввести в сир легенько перемішуючи вінчиком. Виходить легка, воздушна маса.5. В заварену каву додати коньяк ( я дала тільки 2 ст.л., бо по-перше, будуть їсти діти, а по-друге, я не люблю алкоголь в десерті). 6. В каву з коньяком вмокнути пенько на секунду і викласти шар печива в форму. Зверху покрити кремом товщиною десь 2-3 см. Зверху знову шар печива, змоченого в каві і знову крем. 7. Поставити на декілька годин в холодильник. У мене стояв цілу ніч. 8. Перед подачею присипати тертим чорним шоколадом + какао. З вказаного набору продуктів у мене вийшло 2 середні вазочки десерта (десь на 5-6 чоловік. оскільки я особисто його багато з"ясти не можу, сир все ж таки достатньо жирний)Готували ми це разом з моїм помічником старшим сином. На все пішло часу максимум 30 хв. Сьогодні вранці результат перевищив всі мої сподівання. Смачного. ОФФ. Вишиваю все я і не тільки квіти. Дякую. приємно. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

скажите пожалуйста, а где вы купили маскарпоне? _
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Маскарпоне є в усіх супермаркетах Я купувала в Кишені. Бачила його і в Сільпо, Метро. В відділі імпортних сирів. Печеньки купувала в Метро. Вони здається іспанські. Називаються дамські пальчики, на упаковці написано Ladyfingers. На жаль, більше їх ніде крім Метро не бачила. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Не поняла...а Вы что, ничего не печёте? И коржей никакий нет? Или я что-то пропустила?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Все, поняла, ПЕЧЕНЬЕ :))) Сорри, затупилась на работе :)
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ооо))) я роблю по такому ж рецепту, тільки ще й кожен шар тертим шоколадом притрушую і печеньки савоярді беру)також обожнюємо)[+sign]Более всего сложившихся мнений у несложившихся характеров[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тоже люблю тирамису но не люблю, что там сырые фактически яйца. А кто нить знает, может можно приготовить его без яйц сырых, я слышала, что там сливки еще должны быть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в классическом рецепте никаких сливок, а в интернете люди выкладывают самые разные варианты. поищите на кулинарных форумах[+sign]Более всего сложившихся мнений у несложившихся характеров[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я також зробила, щоправда з іншими пропорціями. Справді дуже легко, швидко і смачно.[+sign]\\\"Too much work can harden heart\\\" (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А я вчора пробувала в Будапешті в ресторані так взагалі не то - вони замінили печеньки простим бісквітом, а сир - вершками. Ну, смачно, але далеко від оригіналу. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Про бісквіт я сама подУмую - хочу спробувати зробити торт за мотивами Тірамісу. А сир нічим заміняти не можна, звичайно.[+sign]\\\"Too much work can harden heart\\\" (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, в торті за мотивами, і бісквіт піде на ура )))) але в самому десерті, він був явно затяжким[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ходила вчера по Кішене, пыталась найти Маскарпоне и савоярди фиг вам, дорогая редакция :((а до Метро мне как до Луны :([+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а печенье тоже в любом супермаркете? как оно точно называется?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

есть маскарпоне в кишене! может, вы не в том разделе ищете?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Маскарпоне продається у пластикових коробочках по 250 і 500 гр. Я читала, його можна замінити сиром Філадельфія або іншими вершковим. Печиво смілово можна заміняти домашнім або магазинним бісквітом, порізаним на смужки.[+sign]\\\"Too much work can harden heart\\\" (с)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

смотрела в Кішене которая на Чернобыльской поскольку я девочка упрямая, ходила вдоль 10-метрового ряда с сырами минут 35-40. не нашла. то ли лыжи у меня не едут, то ли его действительно не было :([+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

в нашей кишене тоже нет. я или в Метро беру или в Фуршете (если на Крещатик попадаю)[+sign]Более всего сложившихся мнений у несложившихся характеров[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а сколько он должен стоить? нашла в Кишене (Альтацентр) по 60 с чем-то за 500 гр. Бывает дешевле или везде так? (знаю, что должно быть дорого, то ту же фету и за 50 и за 100 можно купить).
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

есть дешевле. я брала в Фуршете на Крещатике - там два разных производителя и разные цены. Точно уже не вспомню, но до 50 грн была баночка. Или на пробу можете взять 250 гр[+sign]Более всего сложившихся мнений у несложившихся характеров[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Рецепт СУПЕР!!!огромное спасибо!вся семья в восторге и гости тоже ...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Девочки ,где печенье купить??? Облазила и Ашан и вестлайн и Биллу, нигде нет.... Поделитесь!! Уже все купила, кроме печенья....
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

МЕТРО і тільки там Lady fingers (дамські пальчики) називається - в віддлі, де імпортне печиво. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением