Ну і що я зробила не так ? Допоможіть, плііііз..

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Ну і що я зробила не так ? Допоможіть, плііііз.. Пекла вчора пиріг з сиром камамбер. По рецепту виглядало все дуже просто і смачно, а вийшло чорт зна що. Коротше, береться слойоне тісто (2 квадратні куски). На нижній кусок посередину поставити кружочок сиру камамбер (цілим), навкруги викласти порізані навпіл помідорки-чері, посипати зеленою цибулькою. Зверху викласти дургий шар тіста, защипнути краї. В духовку при 200 гр. на 20-25 хв. Я чесно думала, що сир в процесі випікання розплавиться і плавно розповзеться всередині всього пирога. Ага....щас... Вийняла я красивий рум"яний пиріг, але з тим же ж кружком сиру посередині (ну може чуть-чуть більше розм"якчився). Народ, може я щось неправильно зробила ? У кого які думки ?[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Может, с него надо было корочку снять? Думаю, она ине дала ему расплавиться. насколько я знаю, камамбер даже запекают целиком в этой корочке - она не плавится
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я вже теж починаю так думати Але в рецепті було написано, що її не треба знімати.[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

может от сыра зависит... производители разные.. .[+sign]Они приходят к нам, когдаУ нас в глазах не видно боли.Но боль пришла -- их нету боле:В кошачьем сердце нет стыда!Смешно, не правда ли, поэт,Их обучать домашней роли.Они бегут от рабской доли:В кошачьем сердце рабства нет![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я же тебе тоже говорила - что разные производители разные сыры+ не переживай, думаю, если тесто не сырое, то можно съесть и в таком виде :)))[+sign]Мамуля-Януля и сынуля-Ванюля (04/09/2002)ICQ - 287284884[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

з"їсти то можна, але всерівно некомільфо вийшло я подругу запросила, а тут такий - конфуз. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign]
0

Поделиться сообщением