Опубликовано: 7 фев 2008 Сир Данаблю Люблю купувати різні сири і поїдати їх просто так (особливо Брі, Самамбер). "Данаблю" фірми Розенборг не пішов ну ніяк і валяється упаковка в холодильнику вже другий тиждень, очі мусолить. Мож, хто підскаже що з ним зробити можна. В інеті на кулінарних форумах бачила пару рецептів, де цей сир додають як заправку до салатів (але у мене такого салату ніхто не буде їсти, бо сир все рівно буде відчуватися). Іще прочитала можна фондю робити з нього, я б з радістю попробувала, але ніяк не дійдуть руки купити цю саму фундю)))). Виручайте, а то постоїть ще пару днів і чоловік викине. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 ПОкупаете разной "травы" : фризе, лола-россо, руколла и т.п В общем, делаете смесь из разных видов салатов, режете кубиками или просто крошите руками сыр, добавляете половинки помидорок Черри, но можно и без них , и все перемешиваете с оливковым маслом. Знаю, что некоторые еще масло с медом смешивают, но я не люблю сладкого привкуса. Можете посыпать семечками.Я готова такое есть с утра до вечера 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 Блін, і я готова, а мої мужчини - КАТЕГОРИЧНО НІ. Хочааааа..... мона запросити подружку і разом поїсти травичку, і то веселіше. Мерсі. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 ну з травичкою воно реально веселіше... а якщо по суті, то я таку річ робила, правда з іншим сиром, але смак божественний! Як на мене найкраще смакує з білим сухим вином.Закуска з груш та сиру "Данаблю"Інгредієнти: 4 порції, кожна по 185 ккал (774 кДж) 2 достиглі груші або 4 половинки консервованих груш. 125 г гострого білого сиру (ідеально - сир Данаблю, але можна взяти і Дорогобузький сир), 1/4 плавленого вершкового сиру, петрушка, трохи кмину, гострий червоний стручковий перець, за бажанням кілька крапель сухого шеррі або коньяку, 4 скибки хліба для тостів, листки салату. Спосіб приготування:З достиглих груш очистити шкірку, груші розрізати навпіл і видалити осередок. З груш із компоту старанно злити воду. Гострий і плавлений сир покласти на обробну дошку, почавити виделкою і злегка перемішати. До сиру додати трішки січеної петрушки, молотого кмину, на кінчику ножа гострого червоного перцю і, за бажанням, шеррі або коньяк. Покласти тости на деко, а на них - груші, покриті сирною масою. Деко поставити в нагріту до 225° духовку і запікати протягом 10 хв. Посипати гострим червоним перцем і прикрасити листками салату.[+sign]Истина, которую вы произносите, не имеет ни прошлого, ни будущего. Она есть, и это все, что ей надо, чтобы быть.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 я власне самі груші робила, без тостів і салату ..[+sign]Истина, которую вы произносите, не имеет ни прошлого, ни будущего. Она есть, и это все, что ей надо, чтобы быть.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 с таким сыром можно сделать соус для рыбы, например, для пасты Когда сыр нужно растопить в сливках и подать к какому-нибудь лососю на гриле, сделать пасту с лососем маринованным и заправить таким соусом, есть много вариантов:) Ищите по поиску - соусы, соусы с голубыми сырами, с рокфором, много рецептов встречается.[+sign]...but really all he gave us from abovewas love and death and much more death than love.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 Оксана, я зараз помру від сміху))))))) тільки потім зрозуміла, що сама написала. А рецепт цих груш я в інеті знайшла, але мені він видався дуже якимось нереальним і тому навіть не читала. Але якщо рекомендуєте, то можна попробувати. [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 О. це варіант. Філешка лосося є в морозилці. ----[+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 ха, шо там нереального? грушу наполовину, почистити, зверху накласти сиру, присипати улюбленими приправами (я кунжут поважаю і корицю) на десять хвилин в духовку і готово. Тут не рецепт, тут ідея головна. Груші класно з сиром дружатьХоча є одне но, я цього Данаблю не їла ніколи (село без радіо), я такі груші з камембером люблю.Смачного![+sign]Истина, которую вы произносите, не имеет ни прошлого, ни будущего. Она есть, и это все, что ей надо, чтобы быть.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 ну так з камембером і я готова хоч цвяхи їсти )))) А груші які все ж таки краще - свіжі чи консервовані ? [+sign]Мама Уляна і двоє синочків Остап (04.06.2002) та Орест (12.01.2004)ICQ 426331109[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 у мене свіжі булі, знаєш, такі духмяні-духмяні... зимою такі важко знайти. Я не проти консервованих, але щоб були не занадто солодкі.[+sign]Истина, которую вы произносите, не имеет ни прошлого, ни будущего. Она есть, и это все, что ей надо, чтобы быть.[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 Салат цезарь В соус к салату нужен голубой сыр,а еще паста с соусом "четыре сыра", кстати можете взять соус полуфабрикат и добавить туда сыр, получится вкусно 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 и пицца есть "4 сыра":) () а[+sign]"Государыня, ведь если ты хотела врагов - кто же тебе смел отказать?"©[-sign] 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Опубликовано: 7 фев 2008 на сайте Ю Высоцкой посмотрите,я как-то в одной из передач видела много итальянских рецептов, ,,,, 0 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение