Корень имбиря

19 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Корень имбиря Девочки, подскажите, шо с ним можно сделать?Ну, замариновать, например... Японская кухня с их корнем мне нравится. Может, кто ссылку подскажет. Или мяско какое-нибудь в ним.Пожалуйста!!!! Не проходите мимо.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

C ним можно сделать и мяско, как Вы выразились, и рыбку, и курочку, добавляя опционно в овощные наборы с морковью, луком, чесноком, цуккини, спаржевой фасолью, рисовой лапшей, а также разный вкусные сладости, например, медово-имбирное печенье
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Есть какие-нибудь любимые рецепты? Поделитесь, пожалуйста.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Тут когда-то писали рецепт куринного шашлычка по-японски Нарезать филе полосочками, замариновать его в соевом соусе с кусочками имбиря и на шпажках под гриль. Вкусно, очень.Вариант с картофелем. Нарезать картофель кубиками, залить молоком, заправить перцем, кусочками имбиря, солью. И в духовку.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо. Будем пробовать. .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А никто не знает, как замариновать корешок? В суши-барах подают с суши...
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

да их валом к примеруhttp://www.gastromag.ru/newsgastro/view_archive.asp?a=3&id=2246&r=4
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо! Пошла смотреть.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

у меня есть рецепт правда, я не пробовала делать. Просто покупаем готовый в баночках.Рецепт такой0,5 кг имбиря( почищеного и нарезаного видимо)Вскипятить 3,-3,5 литра воды с 1ч.л. соли. Залить имбирь на 3-4 мин. Слить воду, оставив 0,5 ст. этой воды. В этих 0,5 ст. воды добавить 1ст. рисового уксуса и 3,5 ст.л сахара. Залить этим имбирь . Поставить в холод на 5-6часов.Рецепт из сообщества сушилюбов.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо вам! Вопрос: рисовый уксус - это что такое? Где его взять или можно заменить яблочным?
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

я покупала в Китайском магазине на рынке около м. Лыбидьская ( давно правда) я для суши его использую. У яблочного, на мой взгляд, сильно выражен запах и вкус.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А обычным заменить или лимонным соком? Так пойдет? .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ну, не знаю можете попробовать.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чай можно делать, в термосе, с лимоном, мятой, лимоном rеще соус хорош к суши, например, мелко натертый имбирь и вода с соевыс соусом 1:1
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

о! це вам!! точно вам!! :) щоправда, сама ще не пробувала.А проте...імбирний ель в домашніх умовахhttp://biology.clc.uc.edu/fankhauser/Cheese/Ginger_Ale_Ag0.htm[+sign]Но она не любит мужчин - она любит клубнику со льдом![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Спасибо вам. Только одна проблемка. Не знаю я английского, с немецким немного дружу. А вот с английским нет. Придется к брату приставать.А может вы мне вкратце напишите, что там все же. Пжл!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

отож так... чесно - момент із заморожуванням для мене залишився незрозумілим.Проте ось воно:Імбирний ель в домашніх умовах.Необхідно:чиста 2л пластикова пляшка (не скляна! вибухонебезпечно!) із кришкоюлійкатерка ( бажано не груба)1 мірна чашкачайна ложка і столова ложкабаночний (столовий) цукор (1 чашка)свіжонатертий корінь імбиру (1-2 столові ложки)сік з 1 лимонасвіжі пекарські дріжджі у гранулах (чверть чайної ложки)чиста холодна питна водаХід роботи:1) викласти всі інгредієнти і обладнання.2) використовуйте свіжий корінь імбиру (продається у більшості супермаркетів або магазинів азіатської кухні)3) додайте 1 ст.ложку цукру до дволітрової пляшки через суху лійку (залиште лійку на місці, доки не будете готові закорковувати пляшку)4) відміряйте чверть чайної ложки свіжих гранульованих пекарських дріжджів.5) додайте дріжджі до пляшки через лійку, добре струсіть, аби перемішати дріжджі з цукром6) нартіть імбирний корінь на дрібній тертушці, щоб отримати півтори столові ложки натертого кореня7) помістіть натертий корінь у мірну чашку8) видавіть сік із цілого лимона9) додайте сік до натертого кореня10) перемішайте сік і корінь, аби отримати однорідну суміш11) додайте суміш до пляшки (лійка може забиватись. Нічого страшного, наступним кроком промиється)12) налийте до мірної чашки питну воду, сполосніть12) вилийте воду із мірної чашки до пляшки, закоркуйте і струсіть, аби все перемішалося13) долийте пляшку до горлечка питною водою, залишаючи близько дюйма (3см) вільного місця, обережно закрутіть кришку до кінця. Кілька разів переверніть пляшку вгору-вниз, аби розчинився весь цукор (імбир, звісно, не розчиниться)14) поставте в тепле місце на 24-48 годин (не залишайте при кімнатній температурі на довший час, ніж пляшка "затвердне". В протилежному випадку при відкриванні може статися вибух, або навіть пляшку розірве на шматки!)15) перевірте, чи карбонування (?) закінчилось, сильно натискаючи на пляшку великим пальцем. Якщо вона прогинається так, як показано на малюнку, то напій ще не готовий16) коли пляшку вже важко протиснути пальцем, зазвичай через 24-48 годин, поставте її у холодильник. Перед тим, як відкривати, заморожуйте принаймні одну ніч, аби до повного заледеніння. Трохи розбийте крижану корочку на елі аби помалу знижувати внутрішній тиск. Ви ж не хочете отримати фонтан із імбирного елю!УВАГА! НЕ залишайте отриманий ель у теплому місці на довший час, ніж потрібен для затвердіння пляшки. Залишення його при кімнатній температурі довше, ніж на два дні, особливо влітку, коли температура висока, може спричинити до появи тиску, достатнього, аби розірвати пляшку! Коли вона повністю замерзне, залишається маленька небезпека вибуху.17) відфільтруйте імбирний ель через сито, якщо знайдете помітні на око шматоки імбиру. Після вживання одразу ж помийте пляшку(міняю на рецепт імбирного печива :)) )[+sign]Но она не любит мужчин - она любит клубнику со льдом![-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

А чай пить? мне нравится[+sign]Лови каждую минуту счастья.Удачи!!!мама Таня и доця Януська (10.10.2004)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

С ума сойти... :))
0

Поделиться сообщением