придумала новий пиріг

5 сообщений в этой теме

Опубликовано:

придумала новий пиріг чи щось типу пирога -як на мене вийшло смачнорозказую приблизний рецептбуло в мене дома печиво -пісочне -в пачках по 200гр -типу цукрове -або до кави -щось таке трошечки більше ніж півпачки лишилось, сир кисломолочний (творог) -ну може грамів 100, і так як я люблю експериментувати -подумала -всеодно викидати спробую -як не вийде -викину -печиво розім"яла з цукром -приблизно 2-3ст ложки, потім туди борошно півсклянки(але в кінці ще борошна додавала-в сумі мабуть склянка буде)1 яйце, 1 жовток, трошечки соди, і сир -розім"яла, до рук липло, але я змочувала руки і розрівняла по формі - притрусила пудрою цукровою -і в духовку хв на 10, на 150градусів, окремо приготувала щось типу начинки - 2 ложки вишневого варення (верес), 3-4 ст ложки малинового вареннячка -, збила 1 білок з пудрою і кількома краплями лимонного соку, дрібненько порубала яблучко невеличке -білок змішала з яблуком -розрівняла по тепленькому коржику, потім туди ж варення теж розрівняла і в духовку -на ті ж 150гр -пікся десь півгодини .чоловік солодкого не любить -але он мовчки вже з третім шматком прийшов.оооооооооооооооййй. ще забула я в тісто ще пакетик шоколаду кинула -маккофе здається -такий розчинний в пакетиках -гарячий шоколад.мені сподобалось навіть не очікувала що така бурда буде смачною[+sign]В нашем мире много психов...Каждый пятый - это псих...Говори со мною тихо...Может я - одна из них!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

маць, запатентуй і назву придумай))))). така смакота повинна гарно називатися))) () .[+sign] "ЛЮБОВЬ К БЛИЖНЕМУ"Люби своих, чтоб чужим хотелось.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

та мені взагалі іноді не зайвим було б записувати рецепти таких експериментів -часто буває хтось дзвонить і каже -а дай рецепт того салатику що ми у тебе їли -а звідки ж я пам"ятаю якщо то теж був експромт.а тут по пам"яті вирішила записати[+sign]В нашем мире много психов...Каждый пятый - это псих...Говори со мною тихо...Может я - одна из них!...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

назву давай, я в себе запишу, а то тутешнім архівам нема чого довіряти))) () .[+sign] "ЛЮБОВЬ К БЛИЖНЕМУ"Люби своих, чтоб чужим хотелось.[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

мне про мужа понрасилось спасибо[+sign]Лови каждую минуту счастья.Удачи!!!мама Таня и доця Януська (10.10.2004)[-sign]
0

Поделиться сообщением