Поділіться, будь-ласка рецептом тіста для піцци, щоб така, як в піцерії :)

10 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Поділіться, будь-ласка рецептом тіста для піцци, щоб така, як в піцерії :) Знайшла в неті массу рецептів, але хотілось би перевірений, щоб не був пиріжок з начинкою, а справжня піцца, як в піцерії. Пообіцяла чоловіку на річницю весілля смачну піццу зготувати, допоможіть, будь-ласка :)П.С. начинку замовлено ананаси з куркою(ну і цибулька, помідорчики).[+sign]Мама Аля(11.08.83) + Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

подпишусь - хочу пиццу, чтоб тесто было как в Челентано там оно жидкое вроде, я как-то стояла смотрела наливают его как блин на сковородку[+sign]Мама Эля и ее сыночкиВасек 05.06.04 и Ромчик 30.05.06ICQ 225-994-145[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Для теста: 1 ст. л. растит. масла, 1ст. л. сухих дрожжей, 500г муки, 2 стак. теплой воды, 1ст. л. сахар., 1ч.л. соли - в емкости перемешать ЛОЖКОЙ и оставить на 30 мин. Начинку предварительно потушить. Противень смазать маслом, распределить тесто по всей поверхности. Я смазываю его соусом для спагетти болоньез фирмы "HEINZ" , потом - начинку, потом сделать густую сетку майонезом. Выпекать в духовке при 180-200 град. 30 мин. Духовку отключить, посыпать тертым сыром пиццу и опять - в духовку, чтоб расплавился.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Моя больше похожа на пиццу "Везувий"
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Італійська піцца Місяць тому сама мучилась з цим питанням. Даю вже неодноразово перевірений рецепт. Виходить краще ніж Везувіо піцца - всі, хто пробували записували рецептСправжня італійська піцца без яєць і без мололока і без маслаОпара1 ст. л. сухих дріжжів50 мл.води кімнатної температури1 ст. л. цукру1 ч.л. солі - розмішати до однорідної маси. поставити підходити в тепле місце на пів години.Для фаршу 400-500 гр сиру, 300 гр шампіньйонів (підсмахити із спеціями), куряче філе 0,7 кг підсмажити, порізати полосками, ананаси, 3 великих помідори.3 склянки борошна + опара + 150 мл. ледь теплої води. Розмішати і вимішувати хвилин 15 до однорідної маси (додавати борошно, скільки увійде ). ТІсто має не братися до рук, але бути мяким Поставити, щоб підійшло в тепле місце на 1 годину.Потім розкатати корж (великий) або 2 середніх (рохраховано на 2 піцци діаметром 25 см) шириною 5 мм.Деко(форму) злегка притрушувати борошном знизу і зверху (ніякої олії чи масла).Корж змазати кетчупом, посолити, додати базилік і орегано (материнка), чебрець, викласти щільно твердий сир, викласти порізане підсмажене філе, посмажені гриби, порізані ананаси, зверху свіжі неарізані кільцями помідори.Ставити в духовку 220-250 гр на 15-20 хв. Більше не треба, бо буде пересушене.СМАЧНОГО!
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

а як притрусити форму зверху? знизу - це зрозуміло, а от зверху... .[+sign]Мама Аля+ Софієчка-копієчка(09.11.06)[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

зверху на корж і залишити місце до краю піци0,5 - 1 см, щоб не витікав розплавлений сир
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Испробован! Супер! В тот же день испробовала рецепт итальянской пиццы. Спасибо! Супер! Сытнющая, что еле сьели одну из двух. С тестом ясно, а кто еще какие фирменные начинки знает? ДЕЛИТЕСЬ
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Рыбная начинка Эта начинка для тех , кто любит рыбу. Я кладу тунца из баночки. Салатного , в собственном соку. Хайнц очень неплох. Смазываю корж томатным соусом, посыпаю травками для пиццы, потом твердый сыр ( предпочитаю моцареллу), кружки помидоров, и сам тунец наконец. Обязательно, для меня, посыпать все сверху тертым пармезаном. И никакого майонеза.Делала еще с морской капустой и крабовыми палочками. Нижний слой такой же. Но это все на любителя.А коржи покупаю готовые в магазине.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Аня, спасибо огромное за супер-р-р-ррр рецепт:))))).... уже тоже испробовали, от мужа отдельное спасибо.Он на диете, но 2 больших кусочка не удержался и слопал:)))По поводу начинки:Я начинку делала так же, но немного добавила - маслины, грибы брала маринованные "Верес" и сверху всего притрусила мелко порезанным базиликуом и укропом. М-м-м-м-м-м-ммммм.Ещё раз спасибо:)С ув., Таня!!!
0

Поделиться сообщением