Рогалики з смородиною - навчіть

6 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Рогалики з смородиною - навчіть у нас на Лівобережній в кулінарії ДУУУУЖЕ смачні рогалики!!Не знаю що за тісто... тоненьке :оD
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Я брала готовое слоеное тесто дрож. Резала на квадратики, в центр ложила чернику с сахаром, залепливала конвертиком, смазывала, яйцом с ванильным сахаром. Вкусняшка! До вечера улетели:))))
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Горячими посыпать сахарной пудрой .
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

не знаю чи такі... я роблю рогалики зі смородиновим варенням:тісто:250гр.масла - розтопити250го.сметани - змішати з маслом, дрібкою солі, дрібкою соди, можна трохи цукру + мука - швидко змішати густе липке тісто,охолодити 1-2год. в холодильнику, тоненько розкачати (краще розділити попередньо на пару шматків), розрізати трикутничками, покласти смородинове варення, згорнути рогаликами, випікати... думаю, свіжа смородина, змішана з цукром, теж піде за начинку:)[+sign]"Государыня, ведь если ты хотела врагов - кто же тебе смел отказать?"©[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

ні, не такі я зробила - не те пальто :О/ там тісто щось середнє між пісочним і листковим
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

"середнє" тісто виходить, якщо в класичне пісочне (масло, мука, жовток, цукор) додати алкоголю - стопку горілки або коньяку... воно таке "наче трішки листкове" виходить...ще є варіант, але боюсь щось пропустити, там десь 150гр. вершкового масла розтоплюють на плиті з 30гр. олії + пів ч.л. солі, змішують з мукою (прямо на плиті), а тоді розводять приблизно 6ст.л. крижаої холодної води - і в хол-ник на 2 години... я на такому робила французський яблучний пиріг - треба на це тісто тоненькими скибочками порозкладати яблука за 10 хв.до готовності намазати їх желе (або прозорим джемом) - це ульот:))[+sign]"Государыня, ведь если ты хотела врагов - кто же тебе смел отказать?"©[-sign]
0

Поделиться сообщением