Девочки срочно!!! Чего можно вкусного из куриного филе сделать??? Чтобы побольше получилось!

12 сообщений в этой теме

Опубликовано:

Девочки срочно!!! Чего можно вкусного из куриного филе сделать??? Чтобы побольше получилось! Очень надо! Времени в обрез! Из мяса только филе:(((
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

чтоб побольше - плов, а вообще - рулетики с начинкой (овощи, грибы)если есть слоеное тесто - пирог (вообще идеально)если есть фольга - замаринуйте в кефире на полчасика и испеките с травками[+sign]Не тот богат, у кого много добра,а тот, у кого жена верна....(с) мой муж[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Биточки, если тоненько порезать. Мясо по-французски Тушоную капусту с куриным филе.
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Що за маринований перець у пункті "теплий салат"? рис варений? зацікавив салат, дякую[+sign]не тот богат, у кого много добра,а тот, у кого жена верна....(с) мой муж[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

заходите! http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=02&id=16
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

консервований перець у маринаді. У мене є маминого виробництва, але можна й купити, я думаю. Рис варений. В принципі, без рису також смачно, але автору потрібно було щоб вийшло побільше і ситніше, тому..[+sign]You can learn many things from children. How much patience you have, for instance (Franklin P. Jones).[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Смотрите здесь http://blog.kp.ru/showjournal.php?journalid=735975&keywordid=233306
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ага! А якщо у мене є така перечна консерва - з медом, а є з томатом - то яка буде краща? Мислю, що з томатом, бо солодощ повинен давати ананас у цьому блюді, да?До речі, ділюся хорошим рецептом закуски з ананасом: твердий сир (не сильно пікантний, краще щось типу Російського, Голандського чи Буковинського) терти на тертку, додати давлений часник, майонез і.... консервовані ананаси кусочками - дуже незвичайно і смачно:-)))[+sign]не тот богат, у кого много добра,а тот, у кого жена верна....(с) мой муж[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Ні, я голосую за ту шо з медом. мама робить маринад з великою кількістю цукру. Закуску з ананасом і часником я вже кілька разів зустрічала, не було нагоди спробувати.[+sign]You can learn many things from children. How much patience you have, for instance (Franklin P. Jones).[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

Та яка там нагода:-))) залишився сир і ананаси від якогось салату - ото й уся нагода, бо треба спершу покуштувати трошки - а вдруг не піде? хоча я добавила ще й кропу туди - замолотили за милу душу:-)))а за пораду щодо перцю дякую, буду пробувати сьодні[+sign]не тот богат, у кого много добра,а тот, у кого жена верна....(с) мой муж[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

все не читала, но очень вкусно:+ филешку мелко порезать + порезаный мелко лук + пару яиц+ немного майонеза - ложкой выкладывать на раскаленную сковороду и жарить такие себе котлетки-биточки:) Вкусно-вкусно получается:)[+sign]Света(бывшая Тереза), Андрей(10.03.89) и Алешка(03.04.03)Сколько женщину ни корми - она все равно себе купит бикини...[-sign]
0

Поделиться сообщением

Опубликовано:

посмотри мой пост - куринные шашлычки иии[+sign]Все будет хорошо!!!НинКа:)ICQ: 202718034[-sign]
0

Поделиться сообщением